Wedden bij ComeOn ontvang 200 euro gratis

by admin on 9 maart 2013

Sport wedden kan bij ComeOn op allerlei verschillende sporten, maar voetbal wedden is toch wel een van de populairste opties, waar dan ook gretig gebruik van wordt gemaakt. Dat geldt niet alleen voor voetbal wedden op de wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie, maar ook op de voetbalwedstrijden die in het buitenland worden gespeeld, zoals in Duitsland, Engeland, Spanje, Italië en Frankrijk. Deze week staat er nog meer voetbal op het programma dan alleen de wedstrijden in de competities van de landen zelf, want het is weer tijd voor de wedstrijden in de Champions League. Volop mogelijkheden dus voor wedden op voetbal, waarbij er een keuze kan worden gemaakt uit een reeks van de meest uiteenlopende weddenschappen. Er kunnen vandaag al weddenschappen worden geplaatst voor de wedstrijden in de Champions League, maar uiteraard ook al voor de nationale voetbalcompetities op het hoogste niveau.

Champions League

Iedereen kan vanavond weer kansen benutten door geld in te zetten op een of meerdere wedstrijden in de Champions League. Zeker voor degene die bereid is om een risico te nemen en in te zetten op de underdog kan veel geld verdienen. Het risico op verlies is dan volgens de bookmakers wel groter, maar de winsten kunnen flink oplopen. Zo kan er bijvoorbeeld ingezet worden op winst voor Celtic die in Italië aan moet treden tegen Juventus en bij winst op een quote van 9 is neergezet. Wie minder risico wil nemen kan geld inzetten op Juventus waar bij ComeOn een notering op staat van 1,34. De andere wedstrijd die vanavond in de Champions League wordt gespeeld betreft de wedstrijd tussen Paris SG en Valencia. Het online wedkantoor veronderstelt dat Paris SG de wedstrijd thuis tegen Valencia zal winnen en heeft daarom een quote van 1,85 voor de winst van de Franse club vastgesteld. Wedden op Valencia levert bij winst van de Spaanse club 4,10 keer de inzet op.

Eredivisie

In de Eredivisie gaat het de komende weken spannend worden, want PSV staat dan wel bovenaan, er zijn nog altijd een aantal andere clubs, zoals Feyenoord en Ajax die nog altijd meestrijden om de titel te winnen. PSV Eindhoven moet het komend weekend op zaterdag naar Friesland reizen om daar tegen sc Heerenveen te strijden. Feyenoord speelt uit tegen Roda JC in Kerkrade en Ajax moet het opnemen tegen PEC Zwolle. De beste kansen liggen volgens de bookmakers bij de club uit Amsterdam, want daar staat een quote op 1,20 terwijl de notering van PEC Zwolle op winst 12,00 bedraagt. Een volledig overzicht van de noteringen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie en uiteraard ook van de Champions League is beschikbaar op de webpagina’s van ComeOn. Daar staan ook alle andere weddenschappen vermeld met de daarbij behorende noteringen. Er kan geld op één wedstrijd worden geplaatst, maar een combinatie van weddenschappen levert in dat opzicht vaak meer op. Kijk verder ook eens naar de mogelijkheden om tijdens de voetbalwedstrijden live weddenschappen te plaatsen bij Unibet Wedden, want dat maakt het volgen van de wedstrijd nog spannender.

No related posts.

Previous post:

Next post: