Wedden op 2de helft Eredivisie en KNVB Beker

by admin on 18 januari 2012

nu-wedden-unibetNog een paar dagen en het voetbal in eigen land gaat weer van start. Na een winterstop die nauwelijks winter heeft gehad gaan alle Eredivisie club weer strijden om de titel, Europees voetbal en lijfsbehoud. Vrijdag zal de Eredivisie weer starten met de eerste wedstrijd, maar daarvoor eerst nog een bekerduel wat gespeeld moet worden. De wedstrijd Ajax – AZ Alkmaar zal op donderdagmiddag gespeeld worden. Elke voetbalkenner zal blij zijn dat het groene vlak weer op televisie te zien is. Het wedden voor geld kan nu van start gaan door jezelf in te schrijven bij Unibet. Je wordt als nieuwe deelnemer al direct verwelkomt met 50 euro bonusgeld waarmee je kunt wedden op sport. Sla nu toe en win!

Zoals gezegd hebben we voor de start van de Eredivisie eerst nog een bekerduel. Na een incident wordt deze wedstrijd in zijn geheel over gespeeld. Dit zal zijn op donderdagmiddag 19 januari in de Amsterdam Arena. Ajax speelt tegen AZ Alkmaar. Wie wint dit eerste onderonsje in het nieuwe jaar. Ajax stond in de eerste wedstrijd nog voor met 1-0, maar nu is de startstand weer 0-0 na oplegging van de KNVB. De winnaar van deze partij speelt de volgende ronde in eigen huis tegen de amateurs van GVVV. Wellicht kunnen hun voor een stunt zorgen om één van de titelkandidaten in hun eigen huis te verschalken.

Vrijdag dan echt de eerste Eredivisie wedstrijd van het jaar 2012. ADO Den Haag trapt dan in eigenhuis af tegen Roda JC . Op zaterdag staan er drie wedstrijden op het programma. De eerste is die tussen De Graafschap en SC Heerenveen. Kunnen de Friezen de goede reeks van voor de winterstop doorzetten? We zullen het zien. De tweede partij van de zaterdag is die tussen Excelsior en NAC Breda. De Rotterdammers hebben de punten hard nodig. Gaat NAC Breda deze daar achterlaten? De derde en laatste partij van de zaterdag gaat tussen FC Twente en RKC Waalwijk. Kunnen de Waalwijkers het FC Twente wederom lastig maken? Hoe komt FC Twente uit de winterstop met het aanstellen van een nieuwe trainer. Snel hebben we hierop antwoord.

Op zondag worden de laatste vijf wedstrijden gespeeld. Dan zit de eerste ronde na de winterstop er weer op voor alle achttien de clubs. Op zondag open Vitesse en N.E.C. Nijmegen het bal. Een heerlijke derby waar alle kansen nog aanwezig zijn. Aansluitend zijn er drie wedstrijden. Deze zijn die tussen FC Groningen en Heracles Almelo, VVV Venlo en Feyenoord en de laatste is die tussen AZ Alkmaar en Ajax. Inderdaad, Ajax en AZ Alkmaar spelen binnen vier dagen tweemaal tegen elkaar. Eerst in Amsterdam op donderdagmiddag en daarna op zondagmiddag in Alkmaar. Dit zullen gespannen partijen worden. FC Utrecht en PSV sluiten de eerste ronde af. Ook dit zal een mooie partij gaan worden. Beide teams hebben de drie punten hard nodig.

Naast de competitiestart en de inhaalpartij van het bekerprogramma zal ook de rest van de bekerduels hervat worden. Dit zal zijn op 31 januari, 1 en 2 februari. Op de 31ste januari staat de partij tussen Vitesse en SC Heerenveen. Op 1 februari staan er twee partijen op de rol. Heracles Almelo tegen RKC Waalwijk en Ajax/AZ tegen de amateurs van GVVV. En op 2 februari nog de partij tussen PSV en N.E.C. Nijmegen. Wie gaan er door naar de halve finale volgens jou?

No related posts.

Previous post:

Next post: