Wedden op Afrika Cup 2012

by admin on 20 januari 2012

africa-cup-2012In het jaar 2012 wordt de Afrika Cup gespeeld. Dit jaar is het strijdtoneel verdeeld over twee landen. De landen die de Afrika Cup mogen organiseren zijn Gabon en Equatoriaal-Guinea. Op zaterdag 21 januari zal de eerste partij gespeeld worden en het toernooi zal duren tot 12 februari. Tussen die twee datums strijden zestien geplaatste landen voor een plekje in de finale. De Afrika Cup kent vier poules met elk vier landen. Nu is enkel de vraag nog; Welk land staat op 12 februari 2012 met de beker boven het hoofd? Ontdek het live wedden door een bezoek te brengen aan de website van Unibet en schrijf jezelf in om live te genieten van voetbal.

Poule A kent de landen Libië, Senegal, Zambia en gastland Equatoriaal-Guinea. Het gastland zal dan ook de eerste aftrap verrichten. De eerste wedstrijd is dan ook die tussen Equatoriaal-Guinea en Libië. Uit eindelijk zullen de beste twee doorgaan naar de volgende ronde. In deze poule zal Senegal topfavoriet zijn gevolgd door Libië en de rest.

Poule B heeft uiteraard vier andere landen in bezit. Dit zijn de landen Angola, Burkina Faso, Soedan en de Ivoorkust. De strijd zal waarschijnlijk gaan tussen de landen Angola en Ivoorkust. Zeker de Ivoorkust wordt verwacht in de volgende ronde. Dit land ken vele grootheden die over heel Europa voetballen op het hoogste niveau. De bekendste is toch wel Didier Drogba van Chelsea uit Londen, Engeland. Wie weet gooit Burkina Faso of Soedan nog roet in het eten.

In poule C zullen strijden om de volgende ronde de landen; Marokko, Niger, Tunesië en het andere gastland Gabon. Ook hier zijn er twee favoriete die de volgende ronde op papier al gehaald hebben. Marokko en Tunesië zullen hoogstwaarschijnlijk om de eerste plaats van poule C gaan strijden. Maar ook hier is het misschien één van de andere twee die het doek van een favoriet doet laten vallen.

Als laatste hebben we nog poule D. Hierin zitten de landen Ghana, Botswana, Guinee en Mali. Ghana zal toch wel de nummer één positie hebben nadat alle wedstrijden in de poule gespeeld zijn. Het sterkte team kan ook nog is in aanmerking komen voor de eindtitel. Ze spelen al jaren goed en worden ook steeds beter. Op 12 februari zullen we zien of Ghana daadwerkelijk in de finale staat.
Op een eindtoernooi worden altijd vele partijen gespeeld. Voor een voetballiefhebber als jij een waar genot natuurlijk om je kennis op de proef te stellen.

Online wedkantoren zullen dan ook voor jou alle wedstrijden, standen en uitslagen bijhouden. Zo hoef jij enkel de sportweddenschappen aan te maken en het team waarop ingezet is te supporteren. We weten dat in Azië veel wordt gegokt, maar ok de Afrikanen kunnen er wat van. Maak daar dan ook gebruik van. Geniet van de grote inzetten die jezelf doet om zo meer uitgekeerd te kunnen krijgen.

De Afrika Cup 2012 zal zeker een nieuwe winnaar krijgen. Egypte die de vorige drie edities op hun naam wist te zetten is er niet bij. Naast dit topland zijn ook de landen Nigeria, Kameroen, Algerije en Zuid-Afrika niet van de partij. Dit maakt de wedstrijden natuurlijk alleen maar spannender. Deel jij hieraan mee?

No related posts.

Previous post:

Next post: