Wedden op Ajax vs PSV of Feyenoord vs Utrecht

by admin on 20 augustus 2014

FC-Utrecht-Feyenoord_E54BF7F1558D7E49C1257BFF006DDB72_1Er staan ook dit weekend uiteraard weer spannende wedstrijden op het programma in de Eredivisie en die lenen zich perfect voor sport wedden. Dat kan onder meer door een account te openen bij Mybet. Daar worden dagelijks meer dan twintigduizend weddenschappen afgesloten op de meest uiteenlopende sporten. Wie zich bij Mybet aanmeldt als nieuwe speler en een storting doet om te sport wedden, kan bovendien een leuke bonus tegemoet zien van 50 euro. Daarnaast worden er door Mybet aantrekkelijke promoties georganiseerd, zoals Lucky Number en andere leuke acties waar je natuurlijk aan mee kunt doen. Dit weekend worden er een aantal interessante wedstrijden gespeeld, waar je als liefhebber op kan sport wedden. Bijvoorbeeld op de wedstrijd tussen Ajax en PSV.

Ajax VS PSV

De wedstrijd tussen Ajax en PSV is een echte topper en staat komende zondag op het programma. De wedstrijd wordt als laatste wedstrijd gespeeld op zondag, maar er kan uiteraard nu al op worden ingezet met sport wedden. Ajax speelt thuis in Amsterdam en neemt het op tegen PSV. De verwachting volgens het online wedkantoor is dat de Amsterdamse ploeg de wedstrijd gaat winnen. Niet met alle overtuiging, maar wel met een quote van 1.95. Dat is zeker een aantrekkelijke weddenschap om te plaatsen bij Mybet.

Wie toch liever PSV als winnaar ziet en daar geld op wil inzetten, kan rekening houden met een hoge winst als PSV de wedstrijd weet te winnen. De notering daarvoor staat namelijk op 3.70. Een gelijkspel tussen deze ploegen is mogelijk en daar kan eveneens een weddenschap op worden afgesloten. Bij het online wedkantoor staat daar een notering voor van 3.60. Dat houdt in dat Mybet meer kans geeft op een gelijkspel dan dat PSV er met de winst vandoor gaat. Deze wedstrijd kan voor het sport wedden prima gecombineerd worden met een van de andere wedstrijden uit de Eredivisie.

Feyenoord vs Utrecht

De wedstrijd tussen Feyenoord en Utrecht wordt eveneens op zondag gespeeld in Rotterdam en de verwachting is dat Feyenoord deze wedstrijd met gemak gaat winnen en dat Utrecht weinig kans zal maken. Als er tenminste wordt uitgegaan van de notering van het online wedkantoor. De quote voor winst van Feyenoord staat namelijk op 1.40 en als er gekeken wordt naar de notering van winst door Utrecht, dan is er ineens sprake van een notering van 8. Leuk om risico te nemen en een gokje te wagen bij het sport wedden, maar dan wel in een enkele weddenschap, want een gecombineerde weddenschap brengt dan extra risico met zich mee.

Het is namelijk mogelijk om op alle wedstrijden afzonderlijk te sport wedden, maar om fictieve winst hoger te laten eindigen, wordt vaak voor een combinatie van weddenschappen gekozen. Ben je nog geen lid van Mybet, zorg dan dat je gelijk een account aanmaakt om ook sportweddenschappen af te kunnen sluiten en natuurlijk om de bonus van 50 euro in ontvangst te nemen. De bonus kun je gelijk gebruiken om dit weekend op extra veel wedstrijden een weddenschap af te sluiten.

No related posts.

Previous post:

Next post: