Wedden op Australian Open 2012

by admin on 16 januari 2012

australian-open-2012Het is weer begin van het jaar het dat betekend een nieuw jaar vol met tennis! En het eerste grote toernooi is zojuist begonnen. De Australian open 2012 is van start gegaan. In het land met de bijnaam Down Under gaan onze tennishelden weer strijden om de titel. Ook zijn er enkele Nederlanders aanwezige in het snikhete Melbourne. Zal Novak Djokovic het weer voor elkaar krijgen om het toernooi op zijn naam te zetten. Wil je snel geld verdienen dan is nu het moment aangebroken om je kansen te benutten door de komende tenniswedstrijden juist te voorspellen.

Zoals gezegd doen er ook spelers van eigen bodem mee aan de eerste Grand Slam van het jaar 2012. Tijdens de Australian Open mogen Robin Haase, Jesse Huta Galung, Arantxa Rus en Michaëlla Krajicek. Helaas zijn de aantal Nederlandse deelnemers al gehalveerd. Jesse Huta Galung en Arantxa Rus wisten hun eerste ronde partij niet te winnen. Jesse Huta Galung verloor zijn eerste ronde partij van de Argentijn Carlos Berlocq. Er was ondanks de uitslag toch een groot verschil tussen de nummer 233 en de nummer 61 van de mondiale ranglijst. Na een 6-2 winst in de eerste set werden de drie sets daarna verloren met 3-6, 6-7 en wederom 3-6.

Arantxa Rus verloor haar eerste ronde partij van de Oekraïense Lesja Tsoerenko. Er werd verloren in twee sets met de uitslag 6-7 en 1-6. In de eerste set wist onze landgenoot een achterstand nog enigszins te herstellen, maar helaas nam de Oekraïense daarna het heft in handen. Ze won de eerste set uiteindelijk en de tweede vervolgens met speels gemak. Iets waar de Nederlandse niet op had gerekend. Het zou niet een gemakkelijke partij worden, maar een volgende ronde was toch wel verwacht.

Nu Huta Galung en Rus zijn uitgeschakeld is de hoop gevestigd op de andere twee spelers. Robin Haase heeft een wat ongelukkige loting gehad. Hij mag zijn eerste ronde partij opnemen tegen de Amerikaan Andy Roddick. Roddick is de nummer vijftien geplaatst op de Australian Open. Beide heren kennen elkaar. Ze hebben onlangs nog tegenover elkaar gestaan in een Grand Slam. Dit was een spannende vijf setter. Wordt het weer zo’n prachtige wedstrijd. Michaëlla Krajicek neemt het in de eerste ronde op tegen de Duitse Kristina Barrois. Een voor Krajicek een onbekende. Zal ze de tweede ronde halen nu ze in bezit is van een nieuwe coach?

Enkele kanshebbers voor de titel zijn al aan hun eerste ronde partij begonnen. Ze is er bij de heren al een partij gespeeld door de nummers 2 en 3 van de plaatsingslijst. Zo won nummer twee geplaatst Rafael Nadal met drie sets. Het werd 6-4, 6-1 en 6-1 voor de Spanjaard tegen de Amerikaan Alex Kuznetsov. Nummer drie geplaatst Roger Federer won ook in drie sets, maar met moeite. De Zwitser won met 7-5, 6-2 en nog is 6-2 van de Rus Aleksandr Koedrjavtsev. Bij de dames won de nummer één geplaatst van een Australische. Carolina Wozniacki won met 6-2 en 6-1 van Anastasia Rodionova. Ook de nummer drie geplaatst is door naar de tweede ronde. Viktoria Azarenka had met de uitslag 6-1 en 6-0 geen enkele moeite met de Britse Heather Watson. De grootste vraag is natuurlijk of Robin Haase en Michaëlla Krajicek de volgende gaan halen? Durf jij hierop in te zetten?

Breng een bezoek aan Unibet via je mobiele telefoon en ontdek mobiel wedden met je smartphone. Weddenschappen afsluiten is nog nooit zo makkelijk geweest en je kunt gemakkelijk alle tussenstanden via je telefoon blijven volgen.

No related posts.

Previous post:

Next post: