Wedden op AZ, Ajax, PSV en Twente in Europa League

by admin on 14 februari 2012

wedden-op-voetbal-bonusDonderdag begint de tweede ronde van de Europa League. Hierin doen maar liefst vier Nederlandse clubs nog mee. Allen zullen strijden om uiteindelijk de Europese titel op hun naam te zetten. De vier teams die meedoen zijn AZ Alkmaar, Ajax, PSV en FC Twente. Niet de kleinste clubs van ons kikkerlandje. Echter zijn de tegenstanders in de tweede ronde ook niet meer van klein formaat. Alle vier zullen dus aan de bak moeten om in de twee wedstrijden de volgende ronde te halen.

Ajax heeft misschien wel de zwaarste tegenstander geloot. Het grote Manchester United komt een kijkje nemen in de Arena. Grootheden als Wayne Rooney en Ryan Giggs komen naar Amsterdam om het team van Frank de Boer lastig te maken. Ajax begint eerst met een thuis wedstrijd. Het is zaak goed te presteren om uitzicht naar de volgende ronde te behouden.  Het zal geen makkelijke klus worden, maar we houden moed dat Ajax de volgende ronde gaat halen. Als je dan Manchester United hebt verslagen moet je haast wel ver kunnen komen.

AZ Alkmaar ontvangt de eerste wedstrijd van dit tweeluik Anderlecht uit België. De nummer één van België komt naar Alkmaar om het team van Gert-Jan Verbeek lastig te maken. Ondanks de twee topposities in beide competities zou AZ Alkmaar de derde ronde kunnen bereiken. Wanneer het team draait zoals het in de Eredivisie doet zou het geen probleem moeten zijn. Anderlecht is wel een gevaarlijke tegenstander. Zeker tegen Nederlandse clubs hebben ze meer lucht dan anders.

FC Twente heeft eerst een uitwedstrijd. De Tukkers gaan naar Roemenië om hun eerste wedstrijd in de tweede ronde te spelen. In Roemenië wacht Steaua Boekarest op hun. Een pittige tegenstander. Een tegenstander die een duel niet snel aan de kant gaan. Het is dus zaak dat FC Twente heelhuids en met een goed resultaat terugkomt naar Nederland. Dan kan in eigen huis wellicht de volgende ronde behaald worden. Op papier zou dit ook moeten kunnen.

Als laatste gegadigde voor Nederland hebben wij PSV. Ook de Eindhovenaren beginnen hun eerste pot uit. In Turkije wacht Trabzonspor met smacht op de Nederlanders. In een heksenketel zal PSV stand moeten proberen te houden. Dan is het zaak om in de retourwedstrijd hetgeen af te maken. Dit kan dan gelukkig in eigen huis. PSV is in de competitie met een goede reeks bezig. Hopelijk kunnen ze deze reeks voortzetten in Europa. Maar dan moet eerst het lastige Trabzonspor verslagen worden.

Andere interessante partijen in de tweede ronde van de Europa League zijn onder andere Lazio tegen Atlético Madrid, FC Porto tegen Manchester City en Sporting Braga tegen Besiktas. Genoeg voor jou om op te wedden. In totaal tellen we in de tweede ronde van de Europa League 16 wedstrijden. Alle teams zullen gaan strijden om de volgende ronde te bereiken. Iets presteren in Europa neem je natuurlijk mee in je clubgeschiedenis. En welke club wilt dit niet. Jij kan ook je eigen geschiedenis schrijven door een mega prijs te winnen met sportweddenschappen. En wie wilt dat nou niet!

No related posts.

Previous post:

Next post: