Wedden op Champions League met blessuretijdverzekering

by admin on 26 februari 2014

wedden-op-voetbal-uniOok deze week wordt er weer volop gevoetbald in de Champions League en hoewel er geen Nederlandse club meer aanwezig is in deze competitie, liggen er wel geweldige kansen om te wedden op de voetbalwedstrijden in de Champions League. Zeker ook omdat er gebruik kan worden gemaakt van de blessuretijdverzekering. Dat maakt het sport wedden op deze wedstrijden nog even wat interessanter. Het is altijd balen als je de uitslag goed hebt voorspeld en dat opeens in de blessuretijd er nog een verandering in de stand komt. Met de blessuretijdverzekering die van toepassing is op alle wedstrijden in de Champions League zal dat je in ieder geval niet overkomen. Voor vanavond staan de wedstrijden Galatasaray tegen Chelsea en Schalke 04 tegen Real Madrid op het programma. Spannende wedstrijden waarop je nu meteen een weddenschap kunt afsluiten.

Galatasaray tegen Chelsea
Het wordt vanavond spannend in Turkije, waar Chelsea het tegen Galatasaray gaat opnemen. Je kunt meerdere weddenschappen op deze wedstrijd afsluiten, maar ook gewoon op de uitslag wedden. Als je denkt dat Chelsea het goed zal doen en in Turkije er met de winst vandoor gaat, dan levert dat bij het plaatsen van een weddenschap een notering op van 1.95. Unibet gaat er bij het bepalen van de noteringen vanuit dat Galatasaray de wedstrijd vanavond zal verliezen, maar als jij er anders over denkt, dan valt er aardig wat winst te behalen. Zet je namelijk Galatasaray op winst tegen Chelsea dan krijg je te maken met een notering van maar liefst 4.20. Sluit je voor 10 euro de weddenschap af, dan betekent dat je 42 euro winst kunt maken als je de uitslag goed hebt voorspel. Je kunt natuurlijk deze weddenschap combineren met het wedden op de andere wedstrijd om de winst te vergroten. Overigens behoort het wedden op een gelijkspel natuurlijk eveneens tot de winstgevende mogelijkheden. Daar staat een notering op van 3.45.

Schalke 04 tegen Real Madrid
De kaarten voor de wedstrijd tussen Schalke 04 en Real Madrid lijken al geschud, want bij het online wedkantoor Unibet staat bijna vast dat Real Madrid de wedstrijd in Duitsland zal winnen. Dat blijkt uit de notering van 1.45 voor winst van de club uit Spanje. Wie denkt dat Schalke 04 het op de heupen krijgt vanavond, kan ervoor kiezen om de Duitse club op winst te zetten. Dat levert in elk geval een grote winst op als deze voorspelling uitkomt. Er staat een notering van 7.20 op de winst van Schalke 04. Wie minder risico wil nemen, kan op een gelijkspel aansturen en daarbij met een notering van 4.70 rekening houden. De kansen liggen er om met het sport wedden op de wedstrijden in de Champions League geld te verdienen. Je hoeft alleen maar naar Unibet te gaan en een keuze te maken uit de verschillende weddenschappen die er voor vanavond kunnen worden afgesloten. Als je de wedstrijden gaat kijken, kun je ook nog overwegen om live te wedden, zodat het zeker een spannende voetbalavond zal worden.

No related posts.

Previous post:

Next post: