Wedden op Champions League wedstrijden met beperkt risico

by admin on 12 april 2013

wedden-bonus-unibetEr staan nog een aantal belangrijke wedstrijden op stapel in de Champions League, waarbij alle gelegenheid wordt geboden om geld te verdienen met sport wedden. Dat kan in dit geval met een beperkt risico, want net als tijdens de andere wedstrijden in de Champions League geldt ook voor de resterende spannende wedstrijden dat er sprake is van een 0-0 Champions League Insurance. Dat houdt in dat er in het geval van verlies bij sportwedden voor de weddenschappen Correct Score, Last Goalscore, Halftime en Fulltime online sportweddenschappen waarbij 0-0 het resultaat is, het ingezette geld door Unibet wordt teruggestort. Het maakt daarbij niet uit hoeveel inzetten er zijn geplaatst en hoe hoog het bedrag is waarmee op de wedstrijden is gewed. Dit aanbod geldt tot en met de finale van de Champions League, zodat er niet alleen vanavond, maar ook tijdens de halve finale en finale nog van deze promotie geprofiteerd kan worden.

Sport wedden Champions League wedstrijden

Je moet natuurlijk een account hebben om te gaan wedden op sport wedstrijd in de Champions League. Heb je het nog geen account bij Unibet dan kun je meteen van het aanbod gebruikmaken om 50 euro bonus te krijgen nadat je een eerste storting hebt verricht. Dat geld kun je meteen gebruiken om vanavond te gaan wedden. Plaats je weddenschap op een wedstrijd of op een combinatie van twee wedstrijden, zodat je alles eruit haalt wat er in zit.

FC Barcelona – Paris SG

FC Barcelona neemt het vanavond in de Champions League op tegen Paris SG en dat wordt een spannende wedstrijd. De vorige wedstrijd eindigde in een gelijkspel en wie daar vanavond weer op wil wedden kan rekening houden met een notering van 5,00. De bookmakers vermoeden dat FC Barcelona de wedstrijd gaat winnen als er wordt uitgegaan van de notering. Die staat bij winst voor FC Barcelona namelijk op 1,33. Echte winst kan er gemaakt worden door geld in te zetten op winst voor Paris SG met een notering van 8,50.

Juventus –Bayern München

Bayern München heeft de vorige wedstrijd tegen Juventus gewonnen en de noteringen van de bookmaker liggen qua winst voor de Duitse club of Italiaanse club niet ver uit elkaar. De notering voor winst van Juventus staat op 2,70 en wie gaat sport wedden op winst voor Bayern München kan uitgaan van een quote van 2,60. De kans op een gelijkspel is natuurlijk altijd aanwezig en ook daar kan natuurlijk geld op ingezet worden. Als het vanavond een gelijkspel wordt, dan levert dat een quote op van 3,50. Het is een kwestie van de juiste keuze maken om met sport wedden geld te winnen en daarbij kan er uiteraard van de statistieken worden uitgegaan. In elk geval wordt vanavond duidelijk wie er door gaan naar de halve finale van de Champions League. Voor het complete overzicht van de andere beschikbare weddenschappen die geplaatst kunnen worden op deze wedstrijden in de Champions League kun je naar de website van Unibet gaan.

No related posts.

Previous post:

Next post: