Wedden op Darts WK 2012

by admin on 21 december 2011

wedden-op-wk-darts-2012De eerste ronde is bijna gespeeld. Het WK Darts van 2012 kan daarna echt beginnen. In de eerste ronde is het gros al afgevallen en de toppers blijven nu over. De strijd om de titel wordt als maar groter en heftiger. In de eerste ronde begonnen zes Nederlanders aan hun wedstrijd, vijf daarvan wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten. Voor één viel het doek en was het einde toernooi. En dat is niet de minste Raymond van Barneveld was de enige Nederlander die niet door is gedrongen naar de tweede ronde. Nu is de tijd aangebroken om geld in te zetten op de toppers en als darts liefhebber heb jij vast de nodige kennis in huis om de juiste weddenschappen af te sluiten. Bezoek Unibet, schrijf jezelf in en ontvang direct €50 euro bonus op de eerste geld storting die je maakt. Gebruik deze bonus verstandig en zet deze om in grote winsten met het wedden op darts. Dankzij online sportweddenschappen als deze hebben al heel wat mensen flinke geldprijzen gewonnen!

Ga nu direct wedden op PCM WK Darts 2012

pdc-world-championship-darts-2012

De Nederlanders die wel door zijn naar de volgende ronde zijn Co Stompe, Roland Scholten, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen. De vijf helden van eigen bodem staan op de rol met de volgende wedstrijden. Als eerste mag Roland Scholten aantreden in de tweede ronde van het WK Darts 2012. Dit zal hij doen tegen Wayne Jones. Jones won zijn eerste ronde van Scott McKenzie. Deze partij zal op 22 december gespeeld worden. Een dag later betreed Jelle Klaasen het podium voor zijn partij tegen James Wade. Wade won zijn eerste pot van Petri Korte. Na de wedstrijden van Roland en Jelle hebben wij Nederlanders even pauze tot de 27ste. Dit uiteraard met de viering van de Kerstdagen bij eigen familie.

Op 27 december pakken wij de draad weer op met de twee wedstrijden van onze landgenoten. Als eerste staat Co Stompé op het podium voor zijn wedstrijd tegen Terry Jenkins. Geen gemakkelijke tegenstander, maar winnen is zeker mogelijk. Na deze wedstrijd volgt Vincent van der Voort zijn schema voort. Hij neemt het op tegen Andy Hamilton. Ook geen gemakkelijke partij waarbij de overwinningskansen fifty – fifty zijn. Op 28 december staat wat betreft de Nederlanders toch wel een topper op het programma. Michael van Gerwen mag namelijk aantreden tegen niemand minder dan Mervyn King. Toch wel een grootheid in het dartwereldje te noemen. Uiteraard hopen we dat onze landgenoot zich doorgooit naar de volgende ronde, maar de opgave zal niet gemakkelijk zijn.

Je merkt dat er al aardige partijen op het programma staan voor de tweede ronde van het WK Darts 2012. En daarbij zijn er nog meer helden die willen winnen in deze ronde. Wat te denken van Phil Taylor, Gary Anderson en Adrian Lewis. Toch wel de top drie van het huidige darten. Phil Taylor mag zijn strijd om de titel doorzetten tegen Dave Chisnall. Gary Anderson won op dinsdag erg moeizaam zijn eerste rondepartij. Zal hij zich herpakt hebben voor de volgende pot? Adrian Lewis speelt zijn tweede rondewedstrijd tegen Robert Thornton. Dit moet geen obstakel worden voor hem als titelhouder van het WK Darts.

Het is voor Nederland een hele prestatie om met zoveel spelers de volgende ronde aan te treden. Maarliefst van vijf van de zes spelers. Echt een unicum voor de dartsport. Voor jou meer reden om onze helden te steunen met weddenschappen. Laat zien of jij net zo goed bent als onze darters met het maken van keuzes.

No related posts.

Previous post:

Next post: