Wedden op de wedstrijden in de Champions League

by admin on 10 december 2014

internationaal-voetbal-weddenVanavond staat weer helemaal in het teken van de Champions League en voor een aantal clubs zal het bijzonder spannend worden. Bijvoorbeeld voor Ajax die vanavond de strijd aangaat met Apoel Nicosia FC. De club uit Amsterdam zal de wedstrijd moeten winnen of in ieder geval gelijk moeten spelen om door te kunnen gaan naar de volgende ronde van de Europa League. De kansen om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League zijn voor Ajax verkeken, want FC Barcelona en Paris St Germain staan boven de club. Zo zijn er nog meer clubs voor wie vanavond het doek kan vallen of voor wie de deuren naar de volgende ronde worden geopend. Dat is natuurlijk bijzonder spannend en levert extra leuke mogelijkheden op om weddenschappen voor af te sluiten.

Wedden op Ajax tegen Apoel Nicosia FC
De kansen dat Ajax de wedstrijd tegen Apoel Nicosia FC lijken groot, maar de club uit Cyprus is wel een lastige ploeg en zal zich uiteraard niet zonder meer gewonnen gegeven. Je kunt bij Unibet een weddenschap afsluiten voor deze wedstrijd en als je Ajax op winst zet, dan geldt daarvoor een quote van 1.60. Als je vervolgens kijkt naar de notering van de club die van Cyprus afkomt, dan staat die op 5.50. De kansen op winst liggen dan ook duidelijk bij Ajax. Doordat het echter een lastige tegenstander is, kun je ook overwegen om op gelijkspel in te zetten en dat levert zeker een aantrekkelijke quote op van 4.00.

Wedden op FC Barcelona tegen Paris St Germain
Een van de meest spannende wedstrijden die vanavond op het programma staan, is de wedstrijd tussen FC Barcelona en Paris St Germain. Je kunt sport wedden op je favoriet, maar ook naar de kansen kijken om geld te verdienen met het afsluiten van weddenschappen. De club uit Parijs komt op bezoek in Barcelona en vanavond wordt bepaald wie er op de eerste plaats in de poule eindigt en wie de tweede plek gaat bezetten. Beide clubs gaan overigens door naar de volgende ronde van de Champions League en de positie is van belang om alvast rekening te houden met de volgende wedstrijd die op het hoogste Europese niveau zal worden gespeeld.

Wil je geld inzetten op FC Barcelona dan staat daar een quote op van 1.45 en voor winst door Paris St Germain geldt een quote van 7.00. De online bookmaker schat de kansen op winst door FC Barcelona dan ook een stuk groter in. Twijfel je over dat een van beide clubs gaat winnen, dan kun je sport wedden op een gelijkspel en dat is bij deze wedstrijd zeker lucratief te noemen met een quote van 4.75. Mocht je gaan sport wedden bij Unibet.com kijk dan ook even naar de kerstpromotie, want daar kun je dan aan meedoen. De kerstpromotie biedt een geweldig prijzenpakket en als je de hoofdprijs wint, dan mag je de finale van de Champions League in de stad Berlijn bijwonen.

No related posts.

Previous post:

Next post: