Wedden op EK 2012: Nederland-Finland

by admin on 5 september 2011

nederland-finlandOp dinsdag 6 september 2011 treed het Nederlands elftal het veld op in Finland. De EK kwalificatie wedstrijd tussen Finland en Nederland staat op het programma. Iedereen is reuze benieuwd wat dit keer de uitslag zal worden. Waarom? Omdat onze Oranje Leeuwen afgelopen vrijdag San Marino aan stukken rijten met een monsterscore van 11-0.  Dit was tevens een nieuw record van het Nederlands elftal. Na in het verleden twee keer en wedstrijd te hebben gewonnen met 9-0 is de 11-0 nu de hoogste uitslag ooit.

Ga nu direct wedden op Nederland – Finland
wedden-op-nederland-finland

Iedereen zal nu hopen dat onze jongens het morgen weer flikken in en tegen Finland. Of het zo is weten we naar de wedstrijd pas. Wat wel vast staat is dat het op eigen bodem een nipte 2-1 overwinning was. De Finnen beheren een stugge ploeg met inmiddels wat spelers die in verschillende competities binnen Europa spelen. De overwinnen op het nietige San Marino zal zeker de sfeer goed doen. Hopelijk spelen de mannen dinsdagavond net zo gemakkelijk als afgelopen vrijdagavond.

Had jij de monsterscore goed geraden? Dan is er vast een goede omzet gemaakt. Zo’n grote uitslag zet je natuurlijk wel aan het denken bij de weddenschap op de wedstrijd van Finland tegen Nederland. Dezelfde uitslag als tegen San Marino zal het waarschijnlijk niet worden. Misschien wel een andere mooie eindstrijd. Weet jij het? Dan is inzetten op een sportsbooks nog maar een paar stappen verwijderd.

Wanneer het Nederlands elftal van Finland wint is kwalificatie voor het Europees Kampioenschap bijna verzilverd. Bijna omdat er nog twee kwalificatie wedstrijden volgen en in theorie de Zweden Nederland nog van de eerste plaats kunnen stoten. Wanneer dat gebeurd moet Nederland een extra wedstrijd spelen om zich alsnog voor het EK 2012 in Polen en Oekraïne. Hier gaan we niet van uit. Wij hopen dat onze helden in eigen land de één na laatste kwalificatie wedstrijd wint van Moldavië en daarmee rechtstreeks te plaatsen voor het EK.

Er zijn dus nog drie kwalificatie wedstrijden over waarop jij een weddenschap kan afsluiten. Allereerst morgenavond de wedstrijd Finland – Nederland, daarna staan de wedstrijden Nederland – Moldavië en Zweden – Nederland nog op het programma. De sportsbooks zullen de gehele eindfase van de kwalificatieronden voor het Europees kampioenschap volgen. Zo is het voor jou makkelijker om een weddenschap af te sluiten. Je kan de wedstrijden in één overzicht zien en gelijk doorklikken om de inzet te bepalen. De sportsbooks Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets zullen de wedstrijden en uitslagen bijhouden zodat jij enkel hoeft bezig te houden met het maken van de weddenschap.

Ben je nieuw en nog wat onzeker? Geen probleem. Alle nieuwe leden worden gemakkelijk wegwijs gemaakt over de site. Mochten er dan toch nog vragen zijn hebben alle sportsbooks een helpservice die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zijn. Een bijkomend voordeel van nieuw lid zijn is dat er een welkomstbonus is. Bij het aanmaken van een account ontvangt je deze gelijk en kan daarmee ook gelijk bij een weddenschap ingezet worden. Of bij meerdere weddenschappen.

Wij wensen iedere Nederlands elftal fanaat een fijne wedstrijd toe en veel plezier met het inzetten bij één van de sportbooks.

No related posts.

Previous post:

Next post: