Wedden op EK 2012: Nederland-San Marinos

by admin on 29 augustus 2011

wedden-op-ek-2012De kwalificaties voor het Europees Kampioenschap in 2012 staan weer voor de deur. Ook onze oranje leeuwen mogen weer het veld betreden om zich te kwalificeren voor het eindtoernooi in Polen en Oekraïne. Het Nederlands Elftal van coach Bert van Marwijk zal vrijdag en dinsdag moeten strijden voor de winst. Zouden onze jongens het gaan halen? Het wedden op EK 2012 kan dus vanaf nu van start gaan met de huidige voetbalwedstrijden die op het programma staan. Bij Unibet ontvang je direct gratis 50 euro bonus op je eerste storting wanneer je gaat wedden op voetbal!

Ga nu direct wedden op Nederland – San Marinos

wedden-op-nederland-san-marinos

De eerste wedstrijd is op vrijdag 2 september 2011 op eigen bodem. San Marino komt langs om het Nederlandse Elftal lastig te maken. Bijna een jaar geleden, op 3 september 2010, troffen de twee landen elkaar ook al. Toen was de wedstrijd in San Marino. Nederland won daar eenvoudig met 5-0. Tegen de Finnen was het lastiger. Op 7 september 2010 werd het maar 2-1 in eigen land. Zouden onze oranje helden het gaan halen in Finland? Mocht Nederland beide partijen winnen zijn ze zo goed als gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap ik Polen en Oekraïne. Er resten dan nog twee kwalificatiewedstrijden tegen Moldavië en Zweden. De laatste partijen zullen in de maand oktober gespeeld worden.

Ben jij één van de 16 miljoen coaches uit ons land en weet jij alles over het Nederlands Elftal. Dan moet een juiste weddenschap geen enkel probleem zijn. Bij de sportsbooks zoals Unibet kan je de volgens jou juiste uitslag al invullen om zo een leuke prijs te winnen. Ben je iets minder zeker van je zaak dan kan er natuurlijk altijd op de dag zelf nog een weddenschap afgesloten worden. Je kan zelfs op het aller laatste moment nog iets invullen. Met het live wedden kan je tijdens de wedstrijd nog een uitslag invullen. Maar ja is het dan nog wel zo spannend dan wanneer er voor de wedstrijd al een idee over de uitslag is genoteerd.

De sportsbooks Unibet, Titanbet, Bwin en PartyBets zullen voor u alles bijhouden. Niet alleen de wedstrijden van onze jongens, maar ook van de andere landen in onze poule. Zo zullen op de 2 september 2011 naast Nederland – San Marino ook de wedstrijd gespeeld worden tussen de landen Finland en Moldavië en de partij tussen Hongarije en Zweden. Op 6 september 2011 wanneer Finland Nederland opwacht zullen de wedstrijden Moldavië – Hongarije en San Marino – Zweden gespeeld worden. Keuze genoeg waarop je een weddenschap kan afsluiten. En dit is nog maar één poule met kwalificatiewedstrijden. Er zijn nog veel meer kwalificatiewedstrijden waarop gewed kan worden en via live stream live wedden ook tot de mogelijkheden behoort.

Andere wedstrijden met grote landen waarop men kan wedden zijn onder andere Duitsland – Oostenrijk. De Duitsers hebben nog geen enkele kwalificatiewedstrijd verloren. Faeröer tegen Italië. De Italianen kunnen een winstpartij goed gebruiken om zeker te zijn van winst in de poule. Vrijdag mag Frankrijk naar Albanië voor hun wedstrijd. Bij de Fransen geldt hetzelfde als voor de Italianen. Winst is zeer welkom. Bulgarije – Engeland staat ook op het programma. De Engelsen staan gedeeld eerste met Montenegro. Engeland zal dus hun uiterste best moeten doen om zich rechtstreek te plaatsen voor het EK 2012.

Dat geldt ook voor Portugal die zelfs met drieën in de poule op één staan. Naast Portugal staan ook Denemarken en Noorwegen op hetzelfde aantal behaalde punten. De Portugezen nemen het vrijdag op in en tegen Cyprus. Het laatste grote land dat aantreed is huidig Europees Kampioen Spanje. Hun nemen het in eigen land dinsdag op tegen Liechtenstein. Je ziet er zijn genoeg wedstrijden waarop je een weddenschap kan afsluiten. Veel plezier met de kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne.

No related posts.

Previous post:

Next post: