Wedden op EK voetbal 2012

by admin on 16 april 2012

wedden-ek-voetbal-2012Over zeven weken start het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne. Vele landen hebben in de poules gestreden om dit eindtoneel te kunnen bereiken. Op 8 juni 2012 is dan het moment van de waarheid. Dan zal het eerste fluitsignaal klinken voor een nieuwe editie van het EK voetbal 2012. De landen en de poules zijn bekend en zo ook het EK speelschema. Weet jij veel van voetbal. Kom dan snel kijken op welke wedstrijden jij een weddenschap wilt afsluiten want met wedden op voetbal kan je een leuke cent opleveren!

Zoals gezegd zijn de landen, poules en wedstrijden al bekend voor het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne. Uiteindelijk kennen we vier poules met elk vier landen die door middel van kwalificatiewedstrijden het toernooi hebben bereikt. Uiteindelijk zal er per poule twee landen naar de kwartfinales gaan. De vraag is enkel nog; wie gaan er door?

Live wedden op EK voetbal 2012

wedden-ek-voetbal-2012

Poule A kent één van de gastlanden. Polen is namelijk in poule A geloot. Daarnaast zijn de landen Griekenland, Rusland en Tsjechië ingeloot bij deze poule A. De allereerste wedstrijd op het EK 2012 is op 8 juni en zal zijn tussen gastland Polen en Griekenland. Op papier al een leuke wedstrijd waar de winnaar nog niet aan te wijzen is. Later op de avond zullen de Russen het opnemen tegen de Tsjechen. De eerste poule is er dus al één waar het moeilijk is om de twee landen aan te wijzen die door zullen dringen naar de kwartfinales.

In poule B zit ons eigen Nederland. Helaas voor ons hebben wij niet leuk geloot. Althans het zullen leuke wedstrijden worden en zeker geen gemakkelijke. Nederland heeft namelijk in de poule de landen Denemarken, Duitsland en Portugal. Nederland zal op 9 juni starten tegen de Denen. Gelijk een stugge tegenstander waar gelijk van gewonnen moet worden om positief uitzicht te hebben op de volgende ronde. Na Nederland tegen Denemarken spelen de Duitsers en Portugezen ook nog tegen elkaar. In de avond van 9 juni zullen we zien waar onze Oranje Leeuwen in de poule B staan.

Wereldkampioen 2010 Spanje zit in poule C. Hun strijden om een plek in de kwartfinales met de landen Italië, Ierland en Kroatië. Op papier zou je zeggen dat Spanje en Italië door zullen gaan. Maar met het spelletje voetbal weet je het nooit. Wel is bekend dat de eerste partij in deze poule gaat tussen Spanje en Italië. Hier kan één van de twee al een voorsprong pakken op de ander. Latere op de avond spelen Ierland en Kroatië nog tegen elkaar. De winnaar hiervan zal goede zaken doen op in de sporen van de favorieten te treden.

Dan is er nog poule D. Hierin zit het andere gastland. Oekraïne zal het in de poule D opnemen tegen de landen Frankrijk, Engeland en Zweden. Ook in deze poule zijn de winnaars nog niet aangewezen. Het zal erom gaan spannen. Frankrijk speelt de eerste wedstrijd van deze poule tegen Engeland. Daarna zullen de gelen tegen elkaar spelen. Oekraïne neemt het in hun eerste partij op tegen de stugge Zweden.

Het is nog een aantal weken maar spanningen zijn nu al voelbaar. Vele spelen hun competitie nog en ook daarin zijn er nog vele dingen mogelijk. Een mooie gelegenheid voor jou om alvast een kijkje te nemen bij één van de wedkantoren en test jouw voetbalkennis. Voor jou dé mogelijkheid waarbij snel geld verdienen tot de mogelijkheden behoort!

No related posts.

Previous post:

Next post: