Wedden op El Clasico van de Spaanse Copa del Rey

by admin on 30 januari 2013

nu-wedden-unibetDe liefhebbers van voetbal kunnen er voor gaan zitten, want er staat een geweldige wedstrijd op het programma voor de Spaanse beker ofwel de Copa del Rey. De wedstrijd in de halve bekerfinale gaat tussen Real Madrid en Barcelona en wordt ook wel El Clasico genoemd. Het is de eerste keer in 2013 dat beide topclubs uit de Spaanse competitie elkaar treffen en dan nog wel met het doel om de finale te halen en de Copa del Rey te winnen. In de Spaanse competitie laat Real Madrid het wat afweten ten opzichte van Barcelona en voor hen zal er dan ook veel op het spel staan om deze wedstrijd wel te winnen. wedden op voetbal bij deze wedstrijd is natuurlijk mogelijk en kan onder meer gedaan worden bij Unibet  en bij Bwin.

Favoriete voetbal club

Je kunt wedden op winst voor Real Madrid of Barcelona, maar uiteraard ook op een gelijkspel inzetten. Verder zijn er allerlei andere sportweddenschappen die je ook kunt benutten om wat extra geld te verdienen tijdens het kijken van een geweldige sportwedstrijd. Bij de bookmakers is er in elk geval al wel een favoriet en dat is Barcelona. Je kunt daarin meegaan en je geld op Barcelona inzetten, maar de kans is net zo groot dat Real Madrid deze wedstrijd zal winnen. Real Madrid is er namelijk alles aan gelegen om de wedstrijd te winnen, zodat de pijn van de grote achterstand in de Primera Division op Barcelona wat minder wordt. Barcelona heeft dit seizoen nog maar weinig punten laten liggen in tegenstelling tot Real Madrid, dat nu in totaal al vijftien punten achter ligt op de koploper. Het spreekt voor zich dat de wedstrijd erg spannend zal worden en zeker als je er een weddenschap op hebt afgesloten.

Copa del Rey

De wedstrijd van de halve finale van de Copa Del Rey tussen Real Madrid en Barcelona zal gespeeld worden in het stadion Santiago Bernabeu. Dat is de thuisbasis van Real Madrid en dat biedt de thuisclub natuurlijk een klein voordeel. De wedstrijd zal op 30 januari om 21.00 uur in de avond worden gespeeld, maar weddenschappen kunnen uiteraard nu alvast geplaatst worden. Kijk bij Unibet of bij Bwin naar de noteringen en maak je keuze voor je eigen favoriet. Overigens kun je een dag later gokken op de wedstrijd van de andere halve finale van de Copa del Rey. Dan is het namelijk de beurt aan Atletico Madrid en Sevilla om te strijden voor het behalen van een plaats in de finale. De bookmakers merken in deze halve finale Atletico Madrid aan als favoriet, maar iedereen kan uiteraard zijn eigen plan trekken om een weddenschap te plaatsen. Kijk ook even naar de mogelijkheden om andere weddenschappen te plaatsen, dan alleen op de uitslag van de wedstrijd te gokken. Je kunt bijvoorbeeld ook een weddenschap plaatsen door te voorspellen wie de speler is het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt of zelfs niet aan scoren toekomt.

No related posts.

Previous post:

Next post: