Wedden op Engeland tegen Nederland

by admin on 27 februari 2012

engeland-nederlandWoensdag begint de echte krachtmeting voor het Nederlands elftal. De voorbereiding voor het Europees Kampioenschap 2012 in Oekraïne en Polen gaat voor onze jongens van start. De eerste partij is tegen niemand minder dan Engeland. De grootmacht waar het voetballen in alle aderen stroomt. Mooi moment voor de bondcoach Bert van Marwijk en zijn mannen om te zien waar onze leeuwen staan. Een klein smetje is allen dat enkele grote namen aan beide zijden al hebben afgezegd wegens fysieke mankementen. Je hebt nu nog de tijd om te wedden op voetbal en hierbij te voorspellen welk land er met de zege vandoor gaat.

Ga nu direct wedden op Engeland – Nederland

wedden-op-engeland-nederland

Ondanks de gemoedstoestand omtrent Prins Friso gaat het oefenduel door. In een kolkend Wembley stadion zullen de Engelse supporters hun helden naar een overwinning schreeuwen. Nederland gaat dit natuurlijk voor komen. Na de laatste oefeninterland willen wij graag zien dat Nederland weer is een goeie partij wegzet. Engeland is de eerste in een rij oefenduels voor Nederland. Na een spannende voetbalweekend in de Eredivisie krijgen de meeste geen rust. Gelijk aantreden voor de training met de Nederlands elftal.

Afgelopen weekend zijn er behoorlijke partijen afgewerkt. Wedstrijden als AZ Alkmaar – SC Heerenveen, PSV – Feyenoord en FC Twente – FC Utrecht stonden op de rol. In deze partijen zijn met vele krachten gesmeten met als resultaat mooie partijen en leuke uitslagen. AZ Alkmaar speelde 3-3 gelijk tegen de Friezen. PSV won nipt met 3-2 van Feyenoord en FC Twente wist maar één keer te scoren tegen FC Utrecht, maar won wel.

Ook aankomend weekend heeft weer spannende wedstrijden op het programma staan en wordt het dus tijd voor de juiste voetbal voorspellingen. De oefeninterland tegen Engeland kan misschien voor de topclubs nog een nekbreker worden. Vele sterren uit de eigen competitie gaan natuurlijk mee naar Engeland. Wembley is dan ook het mekka van de voetballerij. In het programma van aankomend weekend staat onder andere de partij PSV – FC Twente. Dit is de topper van aankomend weekend. Daarnaast zijn ook de wedstrijd tussen AZ Alkmaar – Heracles Almelo, Ajax – Roda JC Kerkrade en Feyenoord – FC Groningen leuke partijen om te gaan bekijken.

Het is immers behoorlijk spannend bovenin de Eredivisie. De nummer één tot en met zes staan maar zeven punten van elkaar af. Zo spannend is het jaren niet geweest in de Eredivisie. Dit is ook terug te zien in de weddenschappen die afgesloten worden. Het kan nog alle kanten op en dat trekt de echte voetballiefhebber. Meerdere inzetten worden gedaan en daardoor kan er ook meer vergeven worden. De sportsbooks doen dan ook 24/7 hun best om alles bij te houden. Ben jij al bekend met het maken van weddenschappen?

Niet? Dan is dit de uitgelezen mogelijk. De oefeninterland tussen Engeland en Nederland is een mooie test voor jou om te zien wat jij van voetbal weet. Schrijf je dan ook snel in bij één van onze sportsbooks en geniet van gratis inzetvergoeding. De welkomstbonus kan je dan gelijk inzetten of uiteraard uitsmeren over verschillende partijen en zelfs over verschillende sporten. Naast voetbal zijn er natuurlijk nog meer sporten waarop ingezet kan worden. En na Engeland – Nederland de volgende ronde Eredivisie waarbij weer leuke partijen op het programma staan. Veel succes met het uitkiezen van een sportsbook.

No related posts.

Previous post:

Next post: