Wedden op FC Twente – Benfica

by admin on 15 augustus 2011

twente-benficaFC Twente mag het morgen en een weekje later opnemen tegen Benfica uit Portugal. Beide teams zullen strijden om een plaats in de poule fase van het miljoenenbal de Champions League. Het zal ongetwijfeld een lastige horde worden voor de Tukkers. Benfica doet het namelijk de laatste jaren bijzonder goed in Europa. Nu is de kans daar om te wedden op deze voetbal wedstrijd bij Unibet. Schrijf jezelf vandaag nog in bij Unibet en ontvang tot wel €50 euro bonusgeld waarmee je gratis weddenschappen kunt afsluiten.

FC Twente dat vorig jaar rechtstreek in de poule fase van de Champions League zat wegens het landskampioenschap moet nu één voorronde spelen. En dan treffen ze ook nog is het Portugese Benfica. Benfica was vorig jaar nog halve finalist in de Europa League. Geen onbekende in Europa dus. Co Adriaanse en zijn mannen zullen er volle bak tegenaan moeten om de poule fase te halen. FC Twente mag het eerst thuis proberen. Na veel overleg overigens. Eerst zouden de Tukkers in het stadion van Vitesse spelen. Gelukkig is het eigen stadion bouwkundig goedgekeurd zodat de supporters in vertrouwde omgeving hun club kunnen toejuichen.

Ga nu direct wedden op FC Twente – Benefica bij Unibet

wedden-op-voetbal
Ajax heeft zich al geplaatst voor de poule fase voor de Champions League. Ajax was het laatste seizoen kampioen geworden van Nederland en mochten zo gelijk doorstromen. Vorig jaar was het de Amsterdammers die een voorronde moesten spelen. En met succes. Er werd gewonnen en samen met FC Twente ging men door naar de poule fase. Helaas strandde beiden in de poule. Hopelijk dit jaar meer succes voor Nederland. Het is immers een tijdje geleden dat een Nederlandse club verder in het toernooi is geraakt.

Naast de Champions League zijn er ook clubs actief in de Europa League. In de laatste voorronde zullen PSV en AZ proberen in de poule fase te komen. Beide clubs beginnen eerst met een uitwedstrijd. Bij een goed resultaat kan men het in eigen huis afmaken. Het elftal van Gert-Jan Verbeek zullen de uitwedstrijd spelen in Noorwegen. De tegenstander al daar heet Aalesunds FK. Voor vele waarschijnlijk een onbekende club. AZ zou het dus op papier moeten kunnen klaren om uiteindelijk terecht te komen in de groep fase van de Europa League. PSV gaat de uitwedstrijd spelen in Oostenrijk. SV Ried zal daar proberen om de equipe van Fred Rutten uit het hoofdtoernooi te houden.

Jij kan natuurlijk ook winnen net als de Nederlandse teams die willen winnen om verder in het toernooi te raken.  Via de aangesloten sportsbooks kunnen er weddenschappen afgesloten worden op de Europese voetbalwedstrijden en je kunt zelfs live wedden! Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets zullen voor jou alles op een rijtje zetten. Zo kan jij makkelijk een bet maken. Zelfs live wedden zou kunnen wanneer de sportsbooks op uw mobieltje te verkrijgen is. Het zou mooi zijn wanneer de Nederlandse club wint en jij op die manier ook. Zeker als de uitslag ook nog is identiek is. Om meer kans te maken kan er natuurlijk ook op alle vier de clubs een weddenschap gemaakt worden.

Ook op andere wedstrijden kan er ingezet worden. Wat te denken van de Champions League wedstrijd tussen het Duitse  Bayern München en FC Zürich uit Zwitserland of het Engelse Arsenal  van Van Persie en Udinese uit Italië. In de Europa League zal Maarten Stekelenburg met AS Roma het opnemen tegen SL. Bratislava uit Slowakije. Zo zijn er vele wedstrijden meer waarbij er weddenschappen afgesloten kan worden. Wij wensen iedereen dan ook veel plezier met het maken van weddenschappen op de voorrondes van het Europese voetbal! Bezoek Unibet vandaag nog en ga direct wedden op de voetbalploeg waarvan jij denkt dat deze een kans maakt om te winnen.

No related posts.

Previous post:

Next post: