Wedden op ijshockey:NHL Playoffs van start!

by admin on 13 april 2012

Alle ijshockey fans kunnen hun geluk niet meer op. De play-offs zijn namelijk begonnen. Bij één van de populairste sporten in Amerika gaat het nu pas echt beginnen. Na een competitie van ruim tachtig wedstrijden worden nu de jongens van de mannen gescheiden. In de volgende partijen is het elke pot erop of eronder. Wat weet jij van de play-offs in de NHL? Test je ijshockeykennis bij één van de wedkantoren zoals Unibet, Bwin of andere partijen waarbij je kunt wedden op ijshockey.

De eerste ronde van de play-offs is er één van best of zeven. Vier winnen dus om de volgende ronde te bereiken. Zullen de favorieten die hoog waren geëindigd in de competitie ook in de finale terecht komen? De finale heet de Stanley Cup. Hierbij hoort een beker zo groot heb jij hem niet eerder gezien, maar dat is typisch Amerikaans. De play-offs zijn verdeeld over twee conference. We hebben de Eastern en Western Conference. Beide conference telt acht teams.  Uiteindelijk zullen de beste van elke conference in de eindstrijd proberen de Stanley Cup te bemachtigen.

In de Eastern Conference zitten de teams New York Rangers, Ottawa Senators, Boston Bruins, Washington Capitals, Florida Panthers, New Jersey Devils, Philadelphia Flyers en de Pittsburgh Penguins. Er is al een partij gespeeld. Zo wonnen de Flyers in overtime  met 4-3 van de Penguins. De andere partijen zullen niet lang op zich laten wachten. Maak dan ook snel een online sportweddenschap in deze eerste ronde van de play-offs.

In de Western Conference zitten de teams Los Angeles Kings, Vancouver Canucks, St. Louis Blues, San Jose Sharks, Phoenix Coyotes, Chicago Blackhawks, Nashville Predators en de Detroit Red Wings. In deze conference zijn er al twee partijen gespeeld. Zo wonnen de Kings met 4-2 van de Canucks en verloor de Red Wings met 3-2 van de Predators. De andere teams zullen vandaag of morgen hun eerste partij spelen in deze play-offs reeks.

Bent u fan van één van de zestien teams. Schroom dan niet en support hun. Heb je minder vertrouwen in je eigen team kan je altijd nog tegen hen inzetten. De sportsbooks zullen ervoor zorgen dat alles op een overzichtelijke manier aan jou wordt voorgeschoteld. Een weddenschap maken is dan alleen nog maar een kwesties van een paar klikken. Iedereen kan het. Ben je nieuw bij één van de sportsbooks dan niet getreurd. Hun helpen je maar al te graag. Verder ontvangen de nieuwe leden een welkomstbonus. Deze kan dan extra ingezet worden. Zo wordt een eventuele winst enkel maar vergroot.

Ook tijdens de wedstrijd kan men nog inzetten. Dit geldt ook voor het mobiel wedden. Je ziet er zijn zoveel manieren om in te zetten dat je er bijna niet omheen kan. Daarnaast zijn de play-offs de ideale gelegenheid om je ijshockeykennis te testen. Gaat jouw team door stomen naar de Stanley Cup. En pakken zij deze ook? Dit weten we over enkele weken. Zorg dat je niets mist. Dit hoeft ook niet wanneer je de sportsbooks in de gaten houdt! Veel plezier met de weddenschappen en wedstrijden tijdens de eerste ronde van de play-offs in de NHL.

No related posts.

Previous post:

Next post: