Wedden op klassieker Feyenoord – Ajax

by admin on 27 oktober 2012

Zondag staat er een klassieker op het programma. In Rotterdam wordt er dan gespeeld in De Kuip. Feyenoord mag aartsrivaal Ajax ontvangen in aankomende competitie ronde. De nummers vier en vijf van de ranglijst hebben evenveel punten. De winnende ploeg kan dus afstand doen van de ander en verder naar boven kijken.

In januari dit jaar stonden beide teams ook al tegenover elkaar in De Kuip. Dit wel voor het vorige seizoen. In die wedstrijd werd er veel gescoord en zo kwam de uitslag van 4-2 voor Feyenoord tot stand. Een uitslag waar Ajax niet aan terug wilt denken. Hun zullen revanche willen nemen op de Rotterdammers. Zeker na de overwinning van 3-1 op Manchester City in de Champions League zullen de Amsterdammers met opgegeven hoofd naar Rotterdam afreizen. Zondag om 12.30 uur zal het startsignaal klinken om weer negentig minuten toe te voegen aan de klassieker.

Speelronde 10

Speelronde tien begint al op vrijdag met de partij tussen FC Utrecht en FC Groningen. FC Utrecht staat op een nette zesde plek. Bij winst en een gelijkspel bij de klassieker kan FC Utrecht misschien wel vierde in de competitie worden. Zaterdag staan er nog drie wedstrijden op het programma. Dit zijn de partijen ADO Den Haag – Willem II, NEC Nijmegen – Roda JC en VVV Venlo –  NAC Breda. Alle drie van groot belang. De uitslagen kunnen een heel ander staatje maken in de onderste regio van de ranglijst. Zeker Willem II, Roda JC, VVV Venlo en NAC Breda hebben belang om hun partij te winnen.

Zondag staat naast de klassieker Feyenoord – Ajax nog vier wedstrijden op de rol. Het fluitsignaal om 14.30 uur zal klinken voor de wedstrijden RKC Waalwijk – FC Twente, PEC Zwolle – PSV en Heracles Almelo –  SC Heerenveen. RKC Waalwijk snakt weer naar winst. Na een goede start verloor de club uit Waalwijk bij Willem II en thuis van PEC Zwolle. En nu komt de koploper op bezoek. Zal een prima partij worden voor de neutrale toeschouwer. PEC Zwolle kan wellicht een voordeel hebben. Dit doordat PSV ook in de Europa League heeft moeten acteren. De laatste partij die zal starten in speelronde tien is die van Vitesse en AZ Alkmaar. Kan Vitesse thuis de ongeslagen status behouden?

Verder in Europa

Engeland kent ook twee wedstrijden in deze speelronde die een mooi affiche zijn. De eerste is die tussen Chelsea en Manchester United. Zal Van Persie de ranglijst van topscoorders na zondag nog altijd aanvoeren? De andere is de derby tussen Everton en Liverpool. Altijd een beladen wedstrijd met veel sensatie en werklust. In Frankrijk staan de nummers twee en drie tegenover elkaar. Olympique Marseille en Olympique Lyon zullen uit gaan maken wie er de drie punten zal winnen.

Uiteraard zijn er vele wedstrijden meer waar op ingezet kan worden. Alle wedstrijden zullen voorgeschoteld worden door de sportsbooks. Aan jou om te zien op welke partijen  er ingezet kan worden. En wellicht sluit jij het weekend af met een mooie prijs. Veel plezier met de Eredivisie- en andere voetbalwedstrijden.

No related posts.

Previous post:

Next post: