Wedden op laatste poulewedstrijden Champions League

by admin on 5 december 2011

bwin-sport-weddenDe spanningen zijn hoog. Heel Amsterdam is nu al in rep en roer. Zou het Ajax lukken om zich te kwalificeren voor de tweede ronde van de Champions League. Ajax heeft aan één punt meer dan genoeg om dit doel te bewerkstelligen. Echter is er ook één probleem… Real Madrid komt op bezoek in de Arena. Het zal dus allemaal spannend blijven tot het eindsignaal. Hoe staan op dit moment de statistieken ervoor en wie zal de komende wedstrijd gaan winnen? Voetbal voorspellingen blijven verrassend moeilijk in te schatten maar een beetje voetbal kenner weet op de juiste partij te wedden.

In de uitwedstrijd van Ajax in Madrid werd de uitslag 3-0 voor de grootheden van Real Madrid. Vervolgens hebben de Madrilenen niet veel meer uit handen gegeven. Met vijftien punten uit vijf wedstrijden en een doelsaldo van plus veertien is Real Madrid al geplaatst. De kans is dan ook aanwezig dat trainer Mourinho niet het volledige eerste elftal zal opstellen. Na de Champions League wedstrijd tegen Ajax wacht de volgende klus alweer. Real Madrid neemt het dan namelijk in de Spaanse competitie op tegen rivaal FC Barcelona.

Ajax heeft dus aan één punt genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Bij verlies is het zelfs mogelijk dat de Amsterdammers naar de volgende ronde gaan. Dit hangt wel af van de uitslag bij de wedstrijd Dinamo Zagreb tegen Olympique Lyon. Lyon zit Ajax namelijk op de hielen om zich te plaatsen voor de tweede ronden. Mocht dit gebeuren zal Ajax als nog Europees overwinteren. Alleen dan wel in de Europa League. De kans dat Lyon wint is aannemelijk. Dinamo Zagreb is immers al uitgeschakeld en Olympique Lyon zal strijden voor de volgende ronde in de Champions League.

Ajax speelt op de woensdagavond. Maar morgenavond gaan de laatste poulewedstrijden al van start. Bij de laatste poulewedstrijden staan nog een paar beslissende potten op het programma. Beginnend bij poule E. Hierin is Bayern Leverkusen al geplaatst. De spanning ligt bij de wedstrijd Chelsea tegen Valencia. Degene die deze wedstrijd winnend afsluit zal zich plaatsen voor de tweede ronde. In poule F is Arsenal al geplaatst. De andere drie kunnen allemaal nog op de tweede plek terecht komen. Dit zullen dan ook spannende wedstrijden met zich meebrengen. Wie zal er met Arsenal gaan overwinteren. Apoel Nicosia is in poule G de club die al zeker is van plaatsing. FC Porto en FC Zenit zullen in een onderling duel uitmaken wie zich daarbij mag toevoegen. In de laatste poule zijn de overwinteraars van de Champions League al bekend. FC Barcelona en AC Milan zijn al geplaatst. De strijd gaat hierbij om plek drie die recht geeft om te overwinteren in de Europa League.

Op woensdag speelt Ajax. Dit is op het moment misschien wel de belangrijkste wedstrijd voor trainer Frank de Boer en zijn spelers. Zoals vermeld is één punt voldoende om zeker te zijn van overwintering in het miljoenenbal. De kas zal dan ook nog is aardig gespekt worden, wat uiteraard een leuke bijkomstigheid is. Jouw kas kan ook aangevuld worden. Zou je alleen wel weddenschappen afsluiten bij één van de sportsbooks. Maak een voetbal weddenschap op de laatste poulewedstrijden van de Champions League en wie weet krijgt u er een mooi zakcentje bij.

No related posts.

Previous post:

Next post: