Wedden op Lakeside 2013 Wereldkampioenschap Darts

by admin on 9 januari 2013

Het PDC toernooi was geweldig met enorm veel spanning tot het einde, waarbij Van Gerwen het moest afleggen tegen winnaar Taylor. Dit PDC toernooi staat al in de boeken, maar het toernooi van het British Darts Organisation ofwel BDO is nog maar net een paar dagen begonnen. De liefhebbers van darten kunnen dus gewoon doorgaan met het sport wedden op de belangrijke wedstrijden tijdens het World Professional Darts Championship van het BDO. Dit toernooi wordt al sinds 1978 georganiseerd en vindt altijd plaats in de eerste helft van de maand januari. Net als bij het andere toernooi is er sprake van een knockoutsysteem, waarbij de verliezer van de dartwedstrijd direct het veld moet ruimen en de winnaar zich gereed kan maken voor de volgende ronde. Uiteindelijke blijven er twee darters over die in de finale gaan strijden voor de titel van het wereldkampioenschap darten. Het toernooi staat ook wel bekend als het Lakeside toernooi, omdat alle wedstrijden in de Lakeside Country Club in Frimley Green in Surrey worden gespeeld.

Titelwinnaars

Het wedden op darts doe je natuurlijk door te kijken naar behaalde resultaten in het verleden en verwachtingen op dit moment. Eric Bristow heeft vijf keer de titel van het toernooi achter zijn naam mogelijk schrijven en Raymond van Barneveld heeft het toernooi vier keer gewonnen. Ook Jelle Klaasen en Christian Kist hebben de trofee een keer in ontvangst mogen nemen. Christian Kist heeft het toernooi in 2012 gewonnen, wat voor velen een grote verrassing was. Dit jaar is Christian Kist echter al uitgeschakeld na de partij tegen Robbie Green het hebben verloren, maar de jonge darter was dan ook niet tot favoriet bestempeld. Tot de favorieten onder de wedkantoren om het toernooi te winnen, behoort onder meer Waites. Overigens heeft darter Adams het toernooi drie keer gewonnen en is hij een van de recorddeelnemers met maar liefst twintig deelnames aan het toernooi. Er zijn dit jaar weer veel Nederlandse deelnemers, zoals Benito van de Pas, Wesley Harms. Willie van der Wiel, Jimmy Hendriks als debutant, Jan Dekker en Jeffrey de Graaf. Meerdere Nederlanders zijn al uitgeschakeld, want net als Kist heeft ook Benito van der Pas en Van der Wiel hebben de laatste partij verloren.

Wedden op dartwedstrijden

Er staan nog een aantal interessante partijen te wachten voordat de finalisten bekend worden en op die wedstrijden kunnen natuurlijk aantrekkelijke weddenschappen worden afgesloten. Plaats bijvoorbeeld een weddenschap op wie de winnaar wordt van een wedstrijd of kijk welke andere weddenschappen er allemaal mogelijk zijn, zoals over/onder, correcte score en side weddenschappen. Alle noteringen zijn te vinden op de website van Unibet Wedden en meerdere weddenschappen plaatsen is natuurlijk altijd mogelijk. De finale wordt natuurlijk het meest spannende en zal net als de finale van het PDC toernooi veel sensatie met zich mee brengen. Bekijk op je gemak alle wedstrijden en noteringen en plaats dan een weddenschap. Het kan je veel geld opleveren als je gelijk blijkt te hebben en je de weddenschap wint.

No related posts.

Previous post:

Next post: