Wedden op Nederland-Duitsland?

by admin on 11 juni 2012

nederland-duitslandWoensdag staan onze mannen voor de volgende klus op het Europees Kampioenschappen voetbal 2012 in Polen en Oekraïne. De eerste partij werd door Nederland nipt verloren met 1-0 van onze bovenburen Denemarken. De wedstrijd van woensdag is dus nu al van belang. Onze Oranje Helden moeten winnen om uitzicht te houden op een vervolg in het toernooi. Er is veel geld gewonnen de afgelopen dagen omdat de vooruitzichten goed te voorspellen waren. Zeker met het live wedden zijn er flink wat euro’s verdiend.

Na een bittere pil tegen de Denen moet de bondscoach zijn team weer zien op te laden. De Duitsers zullen ook geen verlies willen permitteren. Duitsland won hun eerste poule wedstrijd wel. Met 1-0 werd er gewonnen van Portugal. Geen hoogstaande partij, maar wel drie punten voor Duitsland. Nederland zal dan ook woensdag alles op alles moeten zetten om te winnen. Enkel dat telt. Winnen, en dat wil jij ook natuurlijk. Met jouw sportweddenschap kan er veel gewonnen worden. Kijk dan ook bij één van de wedkantoren voor verdere details voor wat betreft wedden op voetbal of andere sporten.

live-wedden-bij-bwinHet EK 2012 in Polen en Oekraïne is al een paar dagen aan de gang. Twaalf landen hebben hun eerste wedstrijd al gehad. De laatste vier staan voor vandaag op het programma. Als eerste een ware kraker tussen grootmachten Frankrijk en Engeland en daarna de partij tussen gastland Oekraïne en Zweden. Een poule met vele mogelijkheden. Allen kunnen immers aanspraak maken op een volgende ronde.

De voorgaande wedstrijden waren onder andere die in poule A. Polen en Griekenland opende het EK met een gelijkspel. Daar waar de Polen in de eerste helft sterk waren werden de Grieken dat toen men met tien man kwam te staan. Een gelijkspel van 1-1 is dan ook de eindstand geworden. Daarna betraden de Russen het veld om uiteindelijk Tsjechië te slachten. Het werd voor Rusland een 4-1 overwinning.

In poule B zit Nederland. Hun mochten de eerste poule wedstrijd spelen tegen Denemarken. Het resultaat is inmiddels bekend. De andere partij tussen Duitsland en Portugal eindigde in een 1-0 overwinning voor onze oosterburen. Poule C heeft Europees en Wereldkampioen Spanje. Spanje won echter hun eerste wedstrijd niet. Italië wist de Spanjaarden op een 1-1 gelijkspel te houden. Kroatië deed beter hun best. Hun versloegen Ierland met 3-1 in een strijdlustige pot.

Vanavond dus weer twee partijen. Voor jou weer een uitgelezen mogelijkheid om eens in te zetten. De online wedkantoren hebben de partijen voor jou al voorgeschoteld en kan het wedden voor geld beginnen. Zo kan je ook de voorgaande uitslagen bekijken en de huidige stand van zaken. Vanaf dinsdag start de tweede ronde in de poules. Zullen dan al koppen gaan rollen of blijft het spannend tot de laatste poule wedstrijden. Het laatste in uiteraard het leukste. We zullen het gaan zien.

Eén ding staat als een huis boven water. Nederland moet de laatste twee wedstrijden winnen. Duitsland en Portugal zullen verslagen moeten worden om Nederland de volgende ronde in te krijgen. Ga jij de spanning mee aan door een sportweddenschap aan te maken tijdens dit Europees Kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne? Spannender kan het niet meer worden, alleen maar leuker wanneer jij de juiste uitslagen voorspelt en daarmee een mooie prijs binnen sleept. Nu duimen dat onze Oranje Leeuwen het kunstje van het EK 1988 zullen herhalen.

No related posts.

Previous post:

Next post: