Wedden op PDC Premier League

by admin on 7 februari 2012

bwin-wed-op-dartsNa behoorlijk wat dartsgeweld begint nu ook de PDC Premier League. De competitie met de acht beste darters van de PDC. We zullen zien of de mannen nog altijd even goed zijn als tijdens de PDC World Championship en de World Cup of Darts. Vijf van de acht spelers hebben afgelopen weekend nog gegooid bij de World Cup of Darts in Hamburg, Duitsland. Het koppeltoernooi binnen het darten. Engeland won met Adrian Lewis en Phil Taylor uiteindelijk van Australië met onder andere Simon Whitlock. Nu is de tijd aangebroken voor het online wedden! Op de komende darts wedstrijden wel te verstaan!

Donderdag is het dan zover. De acht helden van de PDC gaan onderling strijden om de titel. Elke keer zal een ander podium het toneel zijn voor de strijd. De eerste ronde is al gelijk een leuke. Eigenlijk is iedere ronde er eentje met vier prachtwedstrijden, maar de eerste ronde heeft wel iets bijzonders. Het is namelijk zo dat de twee grootheden van Engeland die afgelopen weekend de Cup wonnen nu tegenover elkaar staan. Adrian Lewis en Phil Taylor zullen het in de eerste ronde al gelijk tegen elkaar op gaan nemen. Iedereen zag dat Lewis afgelopen weekend beter gooide. Zal Taylor zijn vorm herpakt hebben voor donderdag?

Onze enige landgenoot die geplaatst is bij de laatste acht is Raymond van Barneveld. Hij gooide ook in Hamburg en werd in de halve finale uitgeschakeld door onder andere zijn tegenstander van zijn eerste partij. Simon Whitlock wist namens Australië namelijk de finale te bereiken in plaats van Nederland. In een onderlinge strijd werd het in Hamburg 4-2 voor de Australiër. Kan Raymond van Barneveld donderdag wel de winst pakken? Het zou mooi zijn voor Barney. Zijn vorm is op het moment nu niet om naar huis te schrijven. In Duitsland ging het van het weekend al iets beter. Hopelijk is deze lijn door te zetten naar donderdag wanneer Simon Whitlock op hem staat te wachten.

De laatste van de vijf die afgelopen weekend in Hamburg meedeed is Gary Anderson. Hij kwam uit voor zijn land Schotland. De Schotten waren echter eerder uitgeschakeld dan ze hadden verwacht. Het verlies was ergens wel terecht. Over zijn spel had Anderson niets te klagen. Kan hij deze goede vorm ook omzetten naar winst in zijn eerste PDC Premier League partij? Hij neemt het namelijk op tegen de Engelsman Kevin Painter. Een gevaarlijke outsider voor het seizoen 2012. Op papier zou Anderson moeten kunnen winnen, maar zal dit ook zo zijn. Donderdag weten we meer.

De laatste pot die op de rol staat is die tussen twee mannen uit Engeland. Andy Hamilton en James Wade staan tegenover elkaar in de eerste rondepartij. Hamilton deed het erg goed op de PDC World Championship. Zou The Hammer ook van landgenoot Wade kunnen winnen. Beide heren zijn aan elkaar gewaagd en het zal vast een mooie strijd worden. De winnaar is in deze nog niet aan te wijzen.

Heb jij de laatste toernooi in het darten veel kennis opgedaan over de acht spelers. Dan is het maken van een sportweddenschap een kwestie van tijd. Ga naar één van de sportsbooks om jou weddenschappen te maken en kijk live naar de partijen die donderdag gespeeld worden. Veel plezier met de PDC Premier League.

No related posts.

Previous post:

Next post: