Wedden op play off voetbalwedstrijden voor WK kwalificatie

by admin on 13 november 2013

wedden-op-de-eredivisie-wedstrijdenSport wedden doe je deze week natuurlijk onder meer op de voetbalwedstrijden die tijdens de play off voor de WK kwalificatie gespeeld moeten worden. Een aantal landen heeft zich al geplaatst voor deelname aan het WK voetbal in Brazilië in 2014, maar er zijn ook nog landen die tot het laatste moment de spanning er inhouden. Wat te denken van de topper tussen Portugal en Zweden die op 15 november tegen elkaar moeten spelen en allebei nog kans maken om via de play off geplaatst te worden voor het WK in 2014. Deze week nemen Zweden en Portugal het tegen elkaar op en volgende week ontmoeten beide landen elkaar weer, maar dan in Zweden op 19 november.

Gaat Ronaldo of Ibrahimovic naar het WK?

Twee wereldvoetballers moeten het met hun eigen land tegen elkaar opnemen tijdens de play off wedstrijd en het is maar de vraag wie er voor nu als winnaar uit de strijd zal komen. Op het gebied van sport wedden zijn er nu natuurlijk fantastische weddenschappen mogelijk, want het wordt deze week en volgende week echt spannend. Lukt het Ronaldo om met Portugal te winnen van Zweden en wat wordt de uitslag dan volgende week als Ibrahimovic in Zweden voor eigen publiek mag optreden tegen Portugal? De keuze uit het plaatsen van sport weddenschappen gaat verder dan het bedenken wie er van de beide landen gaat winnen, want er zijn voor de wedstrijd tussen Portugal en Zweden talloze mogelijkheden om te sport wedden. Bijvoorbeeld of er wel of niet gescoord zal worden uit een penalty door het thuisspelende team of dat het thuisspelende team beide helften met winst zal afsluiten. Zo gaan de mogelijkheden voor het sport wedden maar door

Overige play off wedstrijden WK 2014

De ogen zullen vooral gericht zijn op de wedstrijd tussen Portugal en Zweden, maar er worden deze week nog meer wedstrijden gespeel, waar sport wedden een flinke winst kan opleveren. Zo speelt Griekenland op 15 november eerst thuis tegen Roemenië en zal IJsland het opnemen tegen Kroatië. Ook Oekraïne moet aan de bak en wel tegen Frankrijk, zodat er volop weddenschappen geplaatst kunnen worden. Buiten Europa worden er voor het WK overigens ook nog play off wedstrijden gespeeld zoals tussen Jordanië en Uruguay en tussen Mexico en Nieuw-Zeeland.

De noteringen spreken overigens wel voor zich, want zo staat de quote bij Unibet voor de wedstrijd tussen Portugal en Zweden op winst voor Portugal op 1.70 en de winst voor Zweden kent een quote van 5.25. Interessant om op te sport wedden en zeker als dat in combinatie gedaan gaat worden met een van de andere wedstrijden, zoals tussen Griekenland en Roemenië. Roemenië staat voor winst op een notering van 4.20en Griekenland op 2. Dat Uruguay van Jordanië zal winnen, zal voor de hand liggen als er naar de notering wordt gekeken, want Jordanië kent bij winst een quote van 12 en Uruguay slechts van 1.22. Bekijk de noteringen en ga sport wedden op de play off wedstrijden voor het WK 2014.

No related posts.

Previous post:

Next post: