Wedden op Rode duivels en het Nederlands elftal

by admin on 12 november 2014

bwin-sport-weddenSport wedden op de Rode Duivels en het Nederlands elftal kan deze week op verschillende voetbalwedstrijden. Er wordt zowel een oefeninterland gespeeld, waarbij Oranje het zal opnemen tegen Mexico en in het aankomende weekend wordt er tevens een kwalificatiewedstrijd gespeeld, waarbij het Nederlands elftal het tegen Letland zal moeten opnemen. Uiteraard zijn er meer internationale wedstrijden waar een weddenschap voor kan worden afgesloten. Dat is ook zeker aan te raden, want het inzetten op een enkele wedstrijd levert minder op dan het sport wedden op bijvoorbeeld twee of drie verschillende wedstrijden. Als je nog nooit eerder hebt gewed, maar wel eens wilt ontdekken hoe leuk dat is, kun je een account aanmaken bij Bwin.

Wedden op Nederland tegen Mexico

Vanavond om 20.30 neemt het Nederlands elftal het in een oefenwedstrijd op tegen Mexico. De laatste keer dat Oranje daar tegen heeft gespeeld, was op het WK en won het Nederlands elftal. De Mexicanen willen nu natuurlijk alles op alles zetten om de wedstrijd te winnen, maar ook voor Nederland is het belangrijk om een goede wedstrijd te spelen en deze winnend af te sluiten. Guus Hiddink heeft overigens laten weten dat de focus natuurlijk ligt op de wedstrijd tegen Letland, want dat is en kwalificatiewedstrijd. In elk geval kan er voor vanavond nog een weddenschap worden afgesloten op de wedstrijd tussen Nederland en Mexico en wie dat wil combineren met het wedden de kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Letland, heeft daar uiteraard de mogelijkheid toe.

Bij Bwin staan de quotes voor de oefenwedstrijden die deze dagen worden gespeeld overzichtelijk vermeld. Als je kijkt naar de noteringen van Nederland tegen Mexico dan lijkt Oranje de voorkeur te krijgen om te gaan winnen. De quote voor Oranje op winst staat namelijk op 1.80. Wie minder vertrouwen heeft in de bondscoach en de voetballers van Oranje kan eventueel inzetten op winst door Mexico. Dat is meer winstgevend, want dan kun je rekening houden met een quote van 4.50. Een gelijkspel kan overigens ook nog voor de hand liggen en dat is eveneens interessant qua notering. Op gelijkspel staat namelijk een notering van 3.50.

Wedden op Nederland tegen Letland

Het sport wedden op de oefenwedstrijd van vanavond kan gecombineerd worden met het wedden op de wedstrijd tussen Nederland en Letland. Deze wedstrijd zal op zondag 16 november om 18.00 uur worden gespeeld. Bwin heeft er volgens de noteringen alle vertrouwen in dat Nederland gaat winnen, want de quote daarvoor staat op slechts 1.15. Indien Letland wint, dan zal de bondscoach van het Nederlands elftal opstappen en is iemand die op winst door Letland heeft gewed in elk geval heel tevreden. De quote voor winst door Letland staat namelijk maar liefst op 15.00. In plaats van deze wedstrijd te combineren met het wedden op de oefenwedstrijd van vanavond is het ook mogelijk om naar de andere kwalificatiewedstrijden te kijken, waar wellicht een betere combinatie mee gevonden kan worden. Inzetten op het Nederlands elftal tegen Letland levert vrij weinig op. Kijk zelf maar eens op Mybet.com voor een overzicht van alle quotes.

No related posts.

Previous post:

Next post: