Wedden op Roemenië – Nederland bij Bwin

by admin on 16 oktober 2012

Dinsdag staan onze helden op het veld in Roemenië. Een belangrijke poule wedstrijd voor onze Oranje helden. Nederland en Roemenië zijn namelijk nog ongeslagen in deze kwalificatie poule. Zal dit na de wedstrijd ook nog zijn. Weet jij het? Dan kan jij een voetbalweddenschap doen bij één van onze sportsbooks. Wie weet win jij meer dan het Nederlands Elftal.

Na de overwinning op Andorra met 3-0 staat nu Roemenië onze mannen op te wachten. De Roemenen wonnen hun laatste wedstrijd bij Turkije met 0-1. Een prima uitslag. Zoals gezegd zijn Nederland en Roemenië beiden koploper met de maximale punten. Dus wij kunnen hier spreken over een ware kraker. Wie hier deze partij wint zal alleen koploper zijn in deze kwalificatie poule voor het Wereld Kampioenschap in Brazilië in 2014. De taak voor Nederland is dus simpel. Nu de uitvoering nog.

Een andere kwalificatiewedstrijd in de poule D is die tussen Andorra en Estland. Beide landen zijn nog geheel puntloos. En één van de twee zal dus onderaan komen te staan na winst van de tegenstander. Een leuke pot dus in de onderste regio. De andere partij in deze poule gaat tussen Hongarije en Turkije. Diegene die hier wint kan de aansluiting vinden naar boven. Een gelijkspel heeft dan ook voor beide landen geen enkel nut.

Naast poule D wordt er nog veel meer gevoetbald aan kwalificatie wedstrijden. Eén wedstrijd die er toch wel uitspringt is die tussen Spanje en Frankrijk. Een topper van de dag. Beide landen staan in hun poule bovenaan met de volle buit. Winnen is voor beide dus genoodzaakt. Een andere topper is die tussen Duitsland en Zweden. Zullen de Duitsers in eigen huis weten te winnen of kunnen de Zweden gaan stunten. Weet jij het al. Zet dan in op jouw favoriet en win wellicht een mooie prijs.

Ook in Zuid-Amerika wordt er gespeeld voor plaatsing op het eind toernooi. Helaas ditmaal zonder de topwedstrijden van Brazilië en Argentinië. Brazilië is namelijk als gastland al geplaatst voor het Wereld Kampioenschap in 2014 in eigen land. Argentinië neemt wel de leiding in. De poule bestaat uit nog acht andere landen waarbij Colombia en Ecuador op één punt achter Argentinië staan. Woensdag mag Argentinië de koppositie verdedigen tegen het op nummer vijf staande Chili. Kan grote held Messi en kornuiten wederom winst pakken in hun volgende kwalificatie wedstrijd?

Er zijn dus genoeg voetbalwedstrijden waarop ingezet kan worden. Dit kan dan ook op verschillende manieren. Je kan ruim voor de wedstrijd al hebben ingezet en dan met spanning naar de wedstrijd gaan kijken. Je kan er ook voor kiezen om net voor de partij in te zetten, maar ook tijdens de wedstrijd. Je kan live wedden en zelfs wedden door middel van je mobiele telefoon, waar deze dit toelaat. Kijk voor alle mogelijkheden bij de verschillende sportsbooks. Ben je nog geen lid. Dat komt goed uit. Je krijgt dan namelijk een welkom bonus bij aanmelding. Deze kan je gelijk gaan gebruiken bij het inzetten op jouw favoriete land. Veel plezier met weer een ronde kwalificatie voor het WK 2014 in Brazilië.

No related posts.

Previous post:

Next post: