Wedden op Roland Garros 2011

by admin on 23 mei 2011

wedden-op-roland-garros-2011Het wedden op Roland Garros 2011 kan van start gaan! Op zondag 22 mei 2011 is het grootste graffel tennistoernooi van start gegaan. Parijs is het strijdtoneel voor Roland Garros. Tennisspelers over heel de wereld zijn naar de ‘stad der liefde’ gekomen met één doel, de beker binnen halen. Ook de favoriete spelers als Nadal, Djokovic, Federer, Wozniacki en Clijsters zijn aanwezig. Ook Nederland doet mee aan dit toernooi met De Bakker, Haase, Schoorel en Rus. Bezoek nu nog de site van Unibet en plaats een inzet op de tenniswedstrijden die op Roland Gaross 2011 gaan plaats vinden. Zet kleine inzetten om in grote winsten op één van de grootste tennis events van de wereld.

live-wedden-op-tennisThiemo de Bakker heeft het slechts geloot. Hij mag het in de eerste ronde van Roland Garros opnemen tegen Novak Djokovic. Djokovic is de nummer twee geplaatst en heeft in het jaar 2011 nog geen wedstrijd verloren. De Bakker zal dus alles uit de kast moeten halen om voor een stunt te zorgen. Als dit lukt gebeurd dat gelijk op het hoogste toneel van Roland Garros. Velen zullen dan gelijk de kunsten van onze landgenoot kunnen zien. Robin Haase is door de loting gekoppeld aan de Spanjaard Daniël Gimeno. Thomas Schoorel mag zijn openingspartij spelen tegen de Argentijn Máximo González. Bij de dames neemt Arantxa Rus het op tegen de Nieuw-Zeelandse Marina Erakovic. Wanneer Rus deze partij wint komt ze n de tweede ronde hoogstwaarschijnlijk uit tegen nummer twee geplaatste Belgische Kim Clijsters.

Bij zowel de heren als de dames zijn er al enkele partijen gespeeld. Daarbij nog niet echte verrassingen, maar wel zijn er al enkele geplaatste spelers gestrand. Zo verloor bij de heren de als 19de geplaatste Kroaat Marin Cilic in drie sets van de Spanjaard Rubén Ramírez Hidalgo. Verrassende uitschakelingen bij de dames was die van de nummer 18 en 19 geplaatst. De Italiaanse Flavia Pennetta (18de geplaatst) verloor in drie sets van de Amerikaanse Varvara Leptsjenko. De Israëlische Shahar Peer (19de geplaatst) verloor haar partij in twee sets van de Spaanse Mariá José Martínez.

Door het uitvallen van geplaatste spelers wordt het wedden op tennis alleen maar leuker. Er komt blijkbaar meer bij kijken dan u denkt. Iedereen kan van iedereen winnen op Roland Garros. Alle spelers willen immers één ding. Het omhoog houden van de overwinningstrofee. En dat wilt u ook uiteraard. De handen omhoog omdat er weer een prachtige prijs is gewonnen met uw weddenschap. Mocht u nou echt niet genoeg krijgen van het wedden op tennis van de heren- en dames wedstrijden op Roland Garros, dan is er nog meer. Later in het hoofdtoernooi beginnen er meer disciplines. Deze zijn het dubbeltoernooi voor heren, dames en gemengd, het rolstoeltoernooi voor heren en dames en de jeugd gaat spelen voor de titel. Er zijn dus vele wedstrijden meer waarop u een weddenschap kan afsluiten.

Vier sportsbooks die u hierbij kunnen helpen zijn Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets. Zij zullen voor u alle wedstrijden en uitslagen bijhouden en het wedden op Rolland Garros 2011 vergemakkelijken. Ook zullen zij u graag wegwijs willen maken door het toernooi. Mocht u nog geen lid zijn van één van de sportsbooks dan kunt u dit geheel gratis doen. Het aanmaken van een account is geheel gratis. U krijgt zelfs een welkomstbonus die u gelijk kunt inzetten op uw favoriete speler of spelers. Gaat u dus eens langs bij één van de sportsbooks en pak deze kans. Veel plezier en succes met het wedden op de tenniswedstrijden van Roland Garros.

No related posts.

Previous post:

Next post: