Wedden op tennis tijdens het Wimbledon toernooi 2012

by admin on 29 juni 2012

wedden-op-wimbledon-2012Het Wimbledon tennistoernooi is van start gegaan en dat biedt weer alle gelegenheid om een leuke weddenschap te plaatsen. De eerste Nederlandse winst is al binnen, want tennisspeelster Aranxta Rus heeft de eerste wedstrijd van het Wimbledon toernooi gewonnen. Haar tegenspeelster was de Japanse Misaki, die weer terug naar huis kan. Als je deze uitkomst goed had voorspeld, dan had jij ook de eerste winst met sport wedden al binnen gehad. Arantxa Rus is dus door naar de tweede ronde en als je vertrouwen in haar hebt, dan plaats je natuurlijk een weddenschap, waarbij Aranxta ook in de tweede wedstrijd op Wimbledon als winnares uit de bus komt. De Nederlandse tennisspeelsters verdient overigens zelf ook een aardig centje, want voor haar komst naar Wimbledon verdient ze al 17.000 euro. Dat bedrag is bij de eerste winst nu al verdubbeld.

Wedden op Wimbledon uitslagen

Tijdens het Wimbledon toernooi kun je elke dag wedden op de uitkomst van tenniswedstrijden. Het ligt vaak voor de hand om geld in te zetten op bekende namen, zoals Federer en Nadal, maar de winst is dan ook beperkt. De komende week heb je de mogelijkheid om eens verder te kijken en ook rekening te houden met resultaten uit het verleden. Deze spelers zijn wellicht lager geplaatst, maar maken ook kans op winst, zoals Haas, die de winnaar is geworden van Halle en Roddick, die in de finale van Eastbourne terecht is gekomen. Malisse was zeer sterk in Rosmalen en Petzschner heeft zelfs de finale van Rosmalen bereikt. Als je meer geld wilt winnen met sport wedden, dan is het zeker aan te raden om de kansen van de lager geplaatsten af te wegen. Kies je voor een zekerheidje, dan kun je een weddenschap plaatsen op een van de spelers in de top acht. Die maken allemaal een zeer gerede kans om verder te komen tijdens het Wimbledon tennistoernooi. Een sportweddenschap voor het Wimbledon toernooi kun je zowel bij Unibet Wedden plaatsen als bij Bwin.

Wimbledon live volgen

Bij Unibet wordt de mogelijkheid geboden om Wimbledon live te volgen op Unibet TV. Dat maakt het wedden op tennis tot een nog spannender gebeurtenis, want je kunt dan op de voet volgen wat er allemaal gebeurt tijdens de wedstrijd. Volg het meest prestigieuze grand slam toernooi van het jaar live via Unibet TV en mis geen slag. De titelverdediger is Novak Djokovic en zal als eerst geplaatste aan het tennistoernooi beginnen. Het is een van de favorieten van de titel en heeft een notering van 2,80. Deze tennisser wordt natuurlijk op de voet gevolgd door Nadal. De Spaanse tennisser heeft drie onderlinge finales gewonnen na eerst zeven nederlagen achtereen tegen Djokovic te hebben geleden. De notering van Nadal staat op 3,30. De derde favoriet om het tennistoernooi te winnen is Roger Federer met een notering van 5,20. De Zwitser heeft in totaal zes titels op Wimbledon en komt op het gras altijd sterk uit de voeten. Wie is jouw favoriet? Plaats een weddenschap op je favoriet bij Bwin of Unibet en zorg dat ook jij wint.

No related posts.

Previous post:

Next post: