Wedden op Tour de France met geld terug optie bij Mybet

by admin on 16 juli 2014

mybet-postDe Tour de France heeft al enige slachtoffers geëist die door verwondingen zijn afgestapt met als laatste afvaller Contador die een valpartij met een gebroken scheenbeen heeft moeten bekopen. Voor wat betreft het wedden op wielrennen werpt dat een ander licht op de mogelijke winnaars van de Tour de France en natuurlijk ook voor de afzonderlijke etappes die er nog gereden gaan worden. Gisteren was er een rustdag voor de renners en vandaag wordt er weer een etappe gereden. Bij Mybet wordt de mogelijkheid geboden om te wedden op de etappewinnaars en daar is een leuke promotie aan verbonden, namelijk de Tour Money Back Special.

Tour Money Back Special

De Tour Money Back Special heeft betrekking op de podiumplaatsen per etappe en dat betekent dat niet alleen vandaag spelers die sport wedden op de winnaars van de etappe hun geld kunnen terugkrijgen bij een verkeerde uitkomst, maar op alle etappes die er nog in de Tour de France gereden gaan worden. De Tour Money Back Special is van toepassing op de Nederlandse renners. Elke inzet van een single weddenschap die vooraf is afgesloten, zal door Mybet worden terugbetaald indien een van de Nederlandse renners in een etappe op de tweede, derde of vierde plaats eindigt. Aan de terugbetaling van de inzet is wel een maximum verbonden, want er kan maximaal een bedrag van 30 euro worden terugontvangen.

Aanmelden voor Tour Money Back Special

Als je een single weddenschap gaat afsluiten op de Tour de France, dan is het aan te raden om je aan te melden voor de Tour Money Back Special. Alleen dan kom je namelijk in aanmerking voor de geld terug actie als een van de Nederlandse wielrenners net geen winnaar wordt van een etappe, maar op de tweede, derde of vierde plaats terechtkomt. Het aanmelden is zo geregeld, want je gaat naar Mybet Wedden en selecteert daar de promotie om je daarna met je gebruikersnaam in te schrijven voor de leuke promotie. De minimale inzet om voor de geld terug actie in aanmerking te komen bedraagt 10 euro. Je kunt op de promotiepagina de verdere voorwaarden lezen van deze actie om te zien wat voor bonus je terugkrijgt voor een bepaalde inzet.

De bonus varieert namelijk van 10 euro tot 30 euro en is afhankelijk van het bedrag dat je voor sport weden op de Tour de France hebt ingezet. Vandaag verwacht Mybet dat Peter Sagan de strijd gaat winnen, maar je kunt ook op een andere renner geld inzetten. Bijvoorbeeld op Chavanel. Alle noteringen voor de verschillende renners die aan de etappe meedoen, staan overzichtelijk vermeld. Je kunt risico nemen met sport wedden door een renner te selecteren waar jij vertrouwen in hebt en waar een hoge notering op staat. Er zijn overigens ook andere weddenschappen beschikbaar, want het is natuurlijk ook nog mogelijk om bij Mybet te gaan wedden op wie de winnaar van de Tour de France 2014 zal worden. Let wel op dat je tijdig een weddenschap afsluit, want er kan een einddatum en tijd aan verbonden zijn.

No related posts.

Previous post:

Next post: