Wedden op US Open Playoffs 2011

by admin on 24 augustus 2011

US-Open-Playoffs-logo-2011In Amerika gaan de tennisatleten weer aan de bak bij de US Open 2011! Het laatste grote tennistoernooi van het jaar staat op het programma. Vanaf zondag 29 augustus strijden onze tennishelden en tennishelden om de laatste grote prijs van het jaar. De US Open staat voor de deur en dat betekend weer veel tennis kijken om nachtelijke tijden. De top van de tenniswereld zijn al in het Amerikaans continent. Daar spelen ze diverse toernooitje alvorens men aan de US Open 2011 gaat starten. Bekende namen zullen de revue weer passeren. Wat te denken van de heren Djokovic, Nadal en Federer . Wie zal van hun het toernooi op zijn naam zetten? Of wordt het toch een andere die met de cup aan de haal gaat? Zal bij de dames één van de Russische de titel winnen of toch misschien één van de zusters Williams.

Vorig jaar won bij de vrouwen de Belgische Kim Clijsters. Zij versloeg zeer gemakkelijk Vera Zvonoreva met 6-2 en 6-1. En dat alles bij een comeback van Clijsters. De US Open was haar eerste grote toernooi nadat ze er even tussenuit was geweest. Bij de mannen won Rafael Nadal. Hij versloeg Novak Djokovic in vier sets. De Serviër die nu bijna niet te verslaan is werd toen verslagen met 6-4, 5-7, 6-4 en 6-2. Zou Djokovic dit jaar zijn revanche kunnen halen op deze editie? We zullen het zien vanaf zondag 29 augustus.

Het speelschema is bekend vanaf 25 augustus. Dat is dan ook het moment dat er weddenschappen afgesloten kunnen worden. Iedereen is weer paraat om net als de spelers op de US Open een mooie prijs te winnen. De weddenschappen, uitslagen en speelschema’s kunnen gevolgd worden bij één van de sportsbooks. De sportsbooks die gehanteerd worden zijn Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets. Bij hun kan je terecht om mooie online sportweddenschappen te maken. Kies u favoriet, zet in en dan is het afwachten op het resultaat. Er kan ingezet worden op verschillend disciplines. Zo kan je al op de winnaar of winnares van de US Open inzetten, maar ook per wedstrijd uiteraard. Zelfs op aparte dingen als wie de meeste aces zal slaan en andere aparte weddenschappen.

Ook groot tennisfanaat maar nog geen account om weddenschappen af te sluiten? Geen paniek, wanneer je naar één van de sportsbooks gaat kan je een gratis speelaccount aanmaken. Als beloning krijg je dan zelfs een welkomstbonus. Hiermee kan je gelijk aan de slag om een er meer van proberen te maken. Dan is het afwachten of de weddenschap die gemaakt is de juiste is. De sportsbooks zullen u helpen om wegwijs te worden op hun site. In een paar simpele stappen ben je lid van de club en kunnen de weddenschappen op tennis of andere sporten gemaakt worden. Wil je zekerder van je zaak zijn dan kan je ook nog Live Wedden. Dit houdt in dat je dan net voor de wedstrijd of zelfs tijdens de partij nog kan inzetten. Het wedden kan zelfs via u mobiele telefoon. Voor meer informatie daarover kunt u naar één van de sportsbooks. Wensen wij u veel plezier met de US Open en succes met uw weddenschappen.

No related posts.

Previous post:

Next post: