Wedden op voetbal en voor de afwisseling op Glory World Series

by admin on 3 mei 2013

wedden-op-sport-comeonDat sport wedden bij ComeOn mogelijk is op allerlei voetbalwedstrijden is bij velen bekend, maar het is nu ook mogelijk om op de Glory World Series weddenschappen af te sluiten. Wie altijd gaat sport wedden op voetbal en wel eens wat anders wil, kan deze week de keuze maken om sportweddenschappen af te sluiten op de Glory World Series. Deze tak van sport heeft betrekking op het kickboksen en dat is een sport waar veel Nederlanders goed in zijn. Vanaf nu is het mogelijk om op de Glory World Series bij ComeOn weddenschappen af te sluiten en dat geldt voor alle wedstrijden. De eerste mogelijke optie wordt nu al geboden, want op 3 mei 2013 vindt in Tokyo de Glory 8 plaats. Kijk snel voor de noteringen en plaats je weddenschap. Vanavond wordt het een spannende strijd op voetbalgebied, want in Spanje wordt de belangrijke return gespeeld tussen Barcelona en Bayern München.

Barcelona – Bayern München

Bayern München heeft de thuiswedstrijd tegen Barcelona gewonnen met 4 – 0 en het zal raar zijn als de toegang naar de finale van de Champions League alsnog wordt geblokkeerd, maar in het voetbal kan natuurlijk van alles gebeuren. In elk geval kan er voor vanavond weer een weddenschap worden afgesloten op deze wedstrijd. Barcelona wil de forse nederlaag natuurlijk goed maken en zal alles op alles zetten om de wedstrijd te winnen. Aan de andere kant wil Bayern München het niet zover laten komen dat het alsnog een zenuwslopende wedstrijd zal worden en gelet op het karakter van de Duitsers ligt het voor de hand dat het een ware strijd om de winst zal worden. de inzet van de Duitsers is altijd tomeloos en met de discipline waarover de club Bayern München beschikt kunnen zij ook zomaar winnen. Wie wil sport wedden op deze wedstrijd in de Champions League kan rekening houden met de volgende noteringen. Barcelona staat bij winst op een quote van 1.88 en Bayern München staat bij winst op een notering van 3.80. Er kan ook op een gelijkspel worden ingezet, waarbij de quote op 3.90 staat. Dat kan dus zeker een aantrekkelijke winst opleveren.

Geld terug bij 0 – 0

Er kan bij het wedden op sport op de Champions League nog even geprofiteerd worden van de promotie van ComeOn. Indien de wedstrijd tussen Barcelona en Bayern München namelijk in 0 – 0 eindigt en er is op een ander resultaat gewed, dan wordt de inzet door ComeOn teruggegeven. Dat betekent dat het risico op verlies in dat geval enorm wordt beperkt. Het is natuurlijk maar de vraag of de wedstrijd van vanavond in een bloedeloze 0 – 0 zal eindigen, want beide clubs zijn er uiteraard op gebrand om te winnen. De finale van de Champions League is niet meer ver weg en ook daar kan uiteraard fors op ingezet worden als de uitslag van vanavond eenmaal bekend is geworden. Ga dus naar ComeOn en plaats een weddenschap op je favoriete club.

No related posts.

Previous post:

Next post: