Wedden op voetbal seizoen 2011-2012

by admin on 2 augustus 2011

voetbalseizoen-2011-2012Het is weer zover, wedden op voetbal seizoen 2011 en 2012 kan van start gaan! Nog een paar nachtjes slapen en onze helden uit de Eredivisie gaan weer van start. Strijden om het kampioenschap van het seizoen 2011 – 2012. Wordt Ajax weer kampioen? Gaat FC Twente revanche nemen op vorig jaar. Is het misschien PSV dat de schaal omhoog houdt aan het eind van het jaar of zal Feyenoord roet in het eten van de andere drie doen gooien? Allemaal vragen waarop we na vierendertig wedstrijden pas antwoord hebben. Zo ook voor de vragen wie er topscoorder zal worden en wie bijvoorbeeld de meest kaarten ontvangt.

Ga nu direct wedden voetbalseizoen 2011-2012
wedden-op-voetbal

U merkt dat de voetbalkriebels al aardig opspelen. Zo ook de zin om weer sportweddenschappen te gaan doen bij één van de aangeboden Sportsbooks. Hun zullen samen met u het gehele seizoen doorlopen van begin tot eind. Naast de achttien teams in de Eredivisie gaat ook de strijd los in de Jupiler League. Hieruit in RKC Waalwijk vorig jaar als kampioen gepromoveerd. Wie zal de volgende stap maken naar het hogere niveau. Wordt Zwolle ditmaal wel kampioen. Zal Willem II de degradatie te boven zijn om zich weer naar de Eredivisie te spelen en hoe zal nieuwkomer TOP OSS zich vestigen in deze competitie.

Eigenlijk is het nieuwe voetbalseizoen al begonnen en kan men wedden op voetbal voorspellingen. Men heeft al weddenschappen afgesloten op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. FC Twente en Ajax streden zaterdag 30 juli om deze prijs. Winnaar FC Twente heeft gelijkt duidelijk gemaakt opnieuw een zware concurrent te gaan worden voor Ajax. Onder begeleiding van Co Adriaanse wist FC Twente de Johan Cruijff Schaal te winnen door het Ajax van Frank de Boer met 2-1 te verschalken.

Ook is het voetballen in de rest van Europa net van start gegaan. In België is de eerste competitieronde al gespeeld. Zo is de eerste bekerronde in Duitsland bijna al gespeeld en zijn de voorrondes van de Champions League en de Europa League ook al gaande. Zelfs de loting voor het Wereldkampioenschap  van 2014 in Brazilië hebben al plaats gevonden. Deze loting was voor de kwalificatiepoules voor het eindtoernooi. Nederland moet proberen eerste te worden in de poule en zich zo rechtstreeks te plaatsen voor het WK 2014 in Brazilië. Onze Oranje Leeuwen moeten het in de kwalificaties opnemen tegen Turkije, Hongarije, Roemenië, Estland en Andorra.

De kwalificaties voor het Europees Kampioenschap van 2012 in Polen en Oekraïne zijn ook nog in volle gang. Hierin is ook nog lang niet zeker welke landen er allemaal door gaan. De grote voetbaltoernooien laten weer van zich horen. En nu u nog. U kunt door het winnen van leuke prijzen uw stempel zetten op het nieuwe voetbalseizoen. Zet in op één van de zoveel wedstrijden die er wekelijks gespeeld zullen worden in binnen- en buitenland. Zowel de wedstrijden in de Europese landen als die in de rest van de wereld en de partijen van de Nationale teams. Sportsbooks Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets zullen u op deze trip meenemen. Op een trip van hopelijk vele mooie wedstrijden met spectaculaire doelpunten en hoogtepunten. Daarom ook veel plezier toegewenst met alle voetbalwedstrijden in het nieuwe voetbalseizoen!

No related posts.

Previous post:

Next post: