Wedden op voetbalwedstrijden van het KNVB Beker toernooi

by admin on 25 september 2013

live-wedden-unibetDeze week worden er voetbalwedstrijden gespeeld tijdens het KNVB Beker toernooi en dat biedt natuurlijk perfecte mogelijkheden om wat extra geld te verdienen met sport wedden. Er kunnen allerlei weddenschappen worden geplaatst op de voetbalwedstrijden die tijdens de tweede ronde van de KNVB Beker worden gehouden. Gisteravond zijn de eerste wedstrijden al gespeeld en vandaag en morgen staan er nog meer wedstrijden op het programma. Bij Unibet is er een overzicht te vinden van alle voetbalwedstrijden die gespeeld worden met natuurlijk de geldende noteringen erachter vermeld. Bekijk alle wedstrijden en noteringen goed en besluit dan om op een wedstrijd of op een combinatie van wedstrijden een weddenschap te plaatsen.

KNVB Beker

Het KNVB Beker toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de nationale voetbalbond en wordt gespeeld op basis van het bekende knock-out systeem. Aan dit toernooi doen niet alleen de clubs uit het betaald voetbal mee, maar ook voetbalclubs die aan de amateurcompetitie deelnemen. De finale vindt pas plaats in 2014 en wordt gehouden in het stadion van Feyenoord. De club die de beker in het laatst gehouden toernooi heeft gewonnen, maakt kans op het winnen van de Johan Cruijff schaal voordat de reguliere voetbalcompetitie begint en plaatst zich rechtstreeks voor deelname aan de voetbalwedstrijden van de het toernooi van de UFEA League.

Sport wedden op wedstrijden in KNVB Beker

De wedstrijden die vandaag op het programma staan van de KNVB Beker bieden interessante mogelijkheden om te sport wedden. Een aantal betaalde clubs uit de Eredivisie moeten het opnemen tegen clubs uit het amateurvoetbal en dat kan natuurlijk wel eens voor verrassingen zorgen. Zo moet de amateurclub AFC het vanavond opnemen tegen FC Groningen en biedt het sport wedden op winst voor de amateurclub hoge winstmogelijkheden. De notering op winst voor AFC staat bij Unibet op 9.00 en bij winst voor FC Groningen bedraagt de quote 1.25. De voetbalclub AZ Alkmaar neemt het op tegen Sparta Rotterdam en ook daarvoor geldt een hoge quote bij het sport wedden voor winst van Sparta Rotterdam.

Wie met sport wedden echt een gokje wil wagen kan geld inzetten op winst voor Telstar tegen PSV, want daar staat een notering op van 20.00. Met minder risico sport wedden kan natuurlijk ook door PSV op winst te zetten met een lage quote van 1.06 maar dat levert uiteindelijk weinig op. Om daar nog wel wat aan te verdienen kan het verstandig zijn om dan een combinatie van weddenschappen af te sluiten door de betaalde voetbalclubs die het tegen de amateurs op moeten nemen op winst te zetten. Vergeet echter niet dat tijdens de voetbalwedstrijden van de KNVB Beker er zich altijd verrassingen kunnen voordoen, zodat er met sport wedden geen garantie op winst geboden kan worden.

Overigens speelt Ajax tegen Volendam en moet PEC Zwolle het vanavond opnemen tegen Fortuna Sittard. Weeg de kansen op winst of verlies tegen elkaar af en plaats vervolgens een of meerdere sportweddenschappen bij Unibet Wedden. Bij verlies zijn er donderdag nog een aantal wedstrijden om op te wedden en bij winst natuurlijk ook.

No related posts.

Previous post:

Next post: