Wedden op wedstrijd Copa del Rey en gratis spins ontvangen

by admin on 16 april 2014

wedden-op-wielrennenOp woensdag 16 april heb je weer alle gelegenheid om te sport wedden op een naar verwachting sensationele wedstrijd. El Clasico zal vanavond namelijk gespeeld worden in Valencia waar Barcelona en Real Madrid op bezoek komen om te strijden voor de Copa del Rey. Als je gaat sport wedden op deze wedstrijd dan profiteer je bovendien van de actie van Unibet om 10 gratis spins te ontvangen voor het videoslot South Park. Dat betekent dat je op deze manier meerdere kansen krijgt om geld te winnen. Je kunt namelijk geld winnen met de weddenschap en met de gratis spins voor South Park in het online casino van Unibet.

Wedden op de uitslag

Het wedden op de uitslag in de vorm van winst, verlies of gelijkspel biedt alle gelegenheid om geld te winnen. De beide clubs zijn natuurlijk aan elkaar gewaagd, maar dit jaar lijkt het Barcelona in elk geval niet helemaal mee te zitten. De noteringen voor winst voor beide clubs liggen niet ver uiteen. De notering voor winst van Barcelona staat op 2.50 en de notering van winst door Real Madrid staat op 2.75 gemeld. Je kunt ook geld inzetten op een gelijkspel, waarbij de eindstand na negentig minuten met blessuretijd wordt bedoeld. Er zal namelijk altijd een winnaar zijn, want het gaat natuurlijk om de finale van de Copa del Rey. Mocht je geld willen inzetten op een gelijkspel dan kun je met een notering van 3.60 rekening houden.

Wedden op de winnaar van de Copa del Rey

In plaats van dat je geld in kunt zetten op winst, verlies of gelijkspel, bestaat ook de mogelijkheid om alvast een winnaar aan te wijzen. Er kan namelijk ook een verlenging komen als er sprake is van gelijkspel en dan is het nog maar de vraag wie als winnaar uit de bus zal komen. Denk je dat Barcelona de winnaar wordt? Zet daar dan geld op in en speel voor een quote van 1.80. Real Madrid staat genoteerd op 2.02 als mogelijke winnaar van de Copa del Rey. Je kunt natuurlijk ook live wedden of op geld inzetten op een van de andere weddenschappen die hier aan verbonden zijn.

10 gratis spins

Als je een weddenschap plaats op de bekerwedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid van in totaal minimaal 20 euro, dan kom je in aanmerking voor 10 gratis spins op de gokkast South Park. Deze spins worden de volgende dag na de bekerwedstrijd op donderdag 17 april ter beschikking gesteld. Je moet je wel aanmelden voor deze promotie om de gratis spins op je gebruikersnaam toegekend te krijgen. Het maakt overigens niet uit of je wint of verlies. Er wordt alleen gekeken door Unibet of je in totaal voor 20 euro hebt gewed op de bekerwedstrijd die vanavond zal plaatsvinden. Ga snel naar de website van Unibet om een weddenschap te plaatsen of een combinatie van weddenschappen op de bekerwedstrijd en je bent gegarandeerd al een winnaar van 10 gratis spins.

No related posts.

Previous post:

Next post: