Wedden op wielrennen: Eneco Tour 2011

by admin on 10 augustus 2011

eneco-tour-2011Gisteren is bekend wielerland begonnen aan de Ronde van Nederland en België en het wedden op wielrennen dus ook!  Beter bekend als de Eneco Tour. De heren wielrenners rijden van 8 augustus tot 14 augustus door Nederland en België om de Eneco Tour op hun naam te zetten. Grootheden als Lars Boom, Phillipe Gilbert en Edv. Boasson Hagen zullen hoogstwaarschijnlijk gaan strijden om de eindzege. De start van de Eneco Tour was in Amersfoort, ook wel bekend als de Keistad.

In deze startproloog was de Amerikaan Taylor Phinney van BMC de kei van de dag. Hij won de proloog met 7 seconde op Hagen. Derde werd David Millar, vierde Alex Rasmussen en de beste Nederland was Lars Boom op plek vijf met 10 seconde achterstand. Zoals gezegd werd de proloog gereden over 5,7 kilometer in Amersfoort. Jos van Emden, teamgenoten van Rabobank renner Lars Boom werd zesde op 11 seconde van winnar Phinney. De eerste echte rit is op 9 augustus in Noord-Brabant.
live-wedden-bij-bwin

Het parcours van 9 augustus 2011 speelt zich af in Noord-Brabant. Men start in Oosterhout en zal na 192,1 kilometer finishen in Sint Willebrord. Een vlakke rit waarbij één van de sprinters hoogwaarschijnlijk de eindstreep als eerste zal bereiken. Rit 2 zal plaatsvinden in België. De start zal zijn in Aalter. De renners zullen dan na 173,7 kilometers over de finishstreep gaan in Ardooie. Ook rit 3 zal plaatsvinden in België. Het deelnemersveld zal dan finishen in Andenne alvorens 191,2 kilometer eerder gestart te zijn in Heers.

Op vrijdag zal iedereen weer in Nederland zijn voor de tijdrit. De tijdrit zal plaatsvinden in Roermond. De renners zullen over 14,7 kilometer strijden met elkaar voor de winst. Wie van de fietsers is nog fit genoeg om de winst te pakken. Na de tijdrit volgt rit 5. Dit is een uitstapje naar België. Men start en eindigt in Genk. Daartussen zal er een parcours afgelegd worden van 189,2 kilometer. Na de race van Genk naar Genk zal waarschijnlijk de winnaar van de Eneco Tour bekend zijn. Tenzij op de slotdag nog rare veranderingen plaatsvinden in de rit over 201,2 kilometer van Sittard-Geleen naar Sittard-Geleen.

Rare veranderingen kunnen ook bij jou voordoen. Jij kan namelijk geld verdienen door te wedden op wielrennen. Weet jij te denken wie de Eneco Tour van 2011 op zijn naam gaat zetten, dan kan er op ingezet worden en wie weet ben jij ook de winnaar aan het eind van deze wielerronde. Heb jij toch een extra zakcentje verdient in de zomervakantie om nog leuke dingen te gaan doen. Je kan misschien ook gaan kijken bij de Eneco Tour. Zeker wanneer je van te voren een weddenschap hebt gemaakt zal de adrenaline door het lichaam gieren wanneer de renners passeren.

Mocht er geen gelegenheid zijn om langs het parcours te staan dan houden de sportsbooks alles in de gaten. Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets zijn de sport bookmakers die diverse sporten aanbeiden. Bij hen kan men winnen door het wedden op verschillende sporten. Kijk snel of één van hen ook de Eneco Tour beheert. Zet snel in op de Eneco Tour 2011 en geniet van een spannende wielerronde door Nederland en België.

No related posts.

Previous post:

Next post: