Wedden op Wimbledon 2011

by admin on 19 juni 2011

wedden-op-wimbledon-2011Morgen is het zover en kan het wedden op tennis weer beginnen! Het tennisgrastoernooi van Wimbledon gaat dan van start. Alle grootheden van de huidige tennistop zullen weer present zijn. In het maagdelijk wit zal het toernooi gespeeld worden. Wimbledon is hiermee het enige tennistoernooi met een ware dresscode. U kunt erbij zijn. Misschien niet persoonlijk, maar wel met de sportweddenschappen die u gaat maken. Daarmee bent u bij elke wedstrijd die op het heilige gras gespeeld wordt bij.

Bij de heren zijn tijdens de loting er leuke wedstrijden uitgekomen. De meest opvallende is niet eens van een hoog geplaatste. Nee, in de eerste ronde komen de Amerikaan John Isner en de Fransman Nicolas Mahut elkaar tegen. Deze zijn bekende van elkaar omdat beide heren elkaar vorig jaar ook troffen in de eerste ronde. Toen werden alle records gebroken. De partij ging de boeken in met vele bijzonderheden. Zo duurde de wedstrijd tussen Isner en Mahut ruim 11 uur en werd gespeeld over drie dagen. Uiteindelijk won John Isner met 70 – 68 in de vijfde zet. Hopelijk leveren de beide mannen weer een prachtpartij in de eerste ronde van Wimbledon.

live-wedden-op-wimbledon-2011
De nummer één geplaatste Spanjaard Rafael Nadal speelt in de eerste ronde op zijn minst favoriete ondergrond tegen de Amerikaan Michael Russell. Nummer twee geplaatst is de Serviër Novak Djokovic. Hij speelt in de eerste ronde tegen de Fransman Jérémy Chardy. De Zwitser Roger Federer is de nummer drie geplaatst. Hij heeft zijn zinnen op dit toernooi gezet na het verlies van de finale op Roland Garros in Parijs. Wil hij de finale van Wimbledon bereiken zal hij toch eerst de Kazak Michail Koekoesjkin moeten verslaan. Naast dat de ogen op de grote drie van het moment zijn gericht hoopt het publiek op succes uit eigen land. De nummer vier van de plaatsingslijst is niemand minder dan Andy Murray. Vele hopen op minimaal een finale met hun landgenoot. Murray zal dan in de eerste ronde eerst de horde in de persoon van de Spanjaard Daniel Gimeno moeten passeren.

Bij de vrouwen speelt de nummer één geplaatste Deense Caroline Wozniacki in de eerste ronde tegen de Spaanse Arantxa Parra. Als tweede voor het toernooi is geplaatst de Russische Vera Zvonareva. Zij mag Wimbledon starten tegen de Amerikaanse Alison Riske. De Chinese Li Na staat als derde geplaatst. Na twee finales dit jaar wil zij nu deze weer gaan bereiken. Dan zal ze in de eerste ronde toch eerst de Russische Alla Koedrjavtseva moeten verschalken. Op de plaatsingslijst staat de Wit – Russische Viktoria Azarenka op de vierde plaats. Zij gaat het in de eerste ronde opnemen tegen de Slowaakse Magdaléna Rybáriková.

Ook Nederland is present op Wimbledon. De heren Igor Sijsling en Robin Haase mogen aan dit grastoernooi meedoen. Robin Haase was rechtstreeks geplaatst en komt in de eerste ronde uit tegen de Spanjaard Riba Pera. Haase heeft Pera dit jaar al is eerder verslagen. Gaat hij dit nu weer doen? Igor Sijsling is op het hoofdtoernooi gekomen door de kwalificaties te winnen. In de eerste ronde komt Sijsling uit tegen de Rus Igor Koenitsin.

U merkt dat er genoeg te beleven zal zijn op het Engelse heilige grastennistoernooi van Wimbledon. Geniet ook van de partijen en maak de juiste weddenschappen bij één van de Sportsbooks. Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets zullen voor u alle wedstrijden en uitslagen voor u bijhouden. Kunt u rustig de weddenschappen plaatsen. Veel plezier met het grastennistoernooi van Wimbledon!

No related posts.

Previous post:

Next post: