Wedden voor geld

Wedden voor geld is in de eerste plaats een spannend gebeuren, waarbij je bovendien de mogelijkheid hebt om leuke winsten te behalen. Een extra bijverdienste met wedden voor geld behoort zeker tot de mogelijkheden, maar dan moet je natuurlijk wel enig inzicht hebben in de sporten en wedstrijden, waar je geld op wilt inzetten. Om te kunnen wedden voor geld, zal er eerst een spelersaccount moeten worden aangemaakt. Dat kan bij één van de online wedkantoren van je voorkeur. Nadat je geregistreerd bent als speler, heb je de mogelijkheid om uit één van de betalingsopties te kiezen, waarmee je geld gaat storten op het account. Je kunt wedden voor geld door te wedden met iDeal, wedden met Bancontact/Mistercash, wedden met Neteller, wedden met Paysafecard of door te wedden met Moneybookers. Deze mogelijkheden zullen hier stuk voor stuk besproken worden, zodat je op basis van de uitleg en informatie je keuze kunt maken om te wedden voor geld.

Wedden met iDeal

Wedden met iDeal is veruit één van de meest populaire methoden om te wedden voor geld onder Nederlandse spelers. Dat komt met name door de eenvoud van het geld overmaken en door de bekendheid en vertrouwdheid met het systeem. Om te kunnen wedden met iDeal is het belangrijk om een online wedkantoor te selecteren, die deze betalingsoptie aanbiedt. iDeal is namelijk nog altijd een Nederlands betalingssysteem, dat niet door alle online wedkantoren ter beschikking wordt gesteld. Via Unibet en Bwin is het bijvoorbeeld wel mogelijk om te wedden met iDeal, maar er zijn zeker nog een aantal andere online wedkantoren, waar je kunt wedden voor geld met iDeal, zoals Partybets. Een van de voordelen om te wedden met iDeal is, dat op het moment dat de financiële transactie is afgerond, het geld direct beschikbaar is op je account. Je kunt dan dus direct wedden voor geld. Bij het overmaken van geld moet er wel rekening worden gehouden met het storten van een minimumbedrag, dat bij diverse online wedkantoren op tien euro is gesteld.

Wedden met Bancontact/Mistercash

Wedden met Bancontact/Mistercash is vooral een uitstekende optie voor spelers in België, die van een betrouwbare en veilige betalingsoptie gebruik willen maken. Bancontact is namelijk een Belgisch betalingssysteem, waarmee het door middel van een Belgische bankkaart mogelijk is om elektronische stortingen te verrichten. Bancontact wordt overigens ook wel Mistercash genoemd, vandaar dat de term wedden met Bancontact/Mistercash hier wordt gebruikt. Spelers kunnen wedden voor geld door Bancontact te gebruiken via het systeem van internetbankieren bij een Belgische bank. De bank moet wel aangesloten zijn op het Bancontact/Misterscash netwerk om van deze betalingsoptie gebruik te kunnen maken. De speler moet bovendien beschikken over een bankkaart met een persoonlijke pincode. Uiteraard geldt voor het wedden voor geld met betrekking tot deze betaalmethode ook, dat het betreffende online wedkantoor deze dienst moet aanbieden. Wil jij wedden voor geld door te wedden met Bancontact/Mistercash? Dan is het aan te raden om eerst een online wedkantoor te selecteren en daar een spelersrekening te openen. Het betaalproces wijst zich vervolgens geheel vanzelf als je voor de optie wedden met Bancontact/Mistercash kiest uit de betalingsopties.

Wedden met Neteller

Wedden voor geld kan door te kiezen voor wedden met Neteller. Dit is onder veel spelers, die willen wedden voor geld een veelgebruikte betaalmethode. Neteller biedt de mogelijkheid om via internet betalingen te verrichten via de online betaalrekening. Spelers kunnen niet alleen wedden met Neteller, maar hebben bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om naar andere personen, die over een online betaalrekening bij Neteller beschikken, geld over te maken. Bovendien kun je van de debetkaart van Neteller ook gebruikmaken om online te winkelen en af te rekenen en wordt er een pinpas bijgeleverd, waarmee geld uit de automaat kan worden gehaald. Wedden voor geld met Neteller is dus zeker een interessante optie, die meerdere mogelijkheden biedt, waar je van kunt profiteren. De meeste online wedkantoren ondersteunen de optie van wedden met Neteller. Het enige wat je moet doen om er gebruik van te kunnen maken, is een gratis account openen. Bij vragen of problemen kan er vierentwintig uur per dag een beroep worden gedaan op de klantenservice.

Wedden met Paysafecard

Als jij voor wedden met geld op zoek bent naar een handige betaalmethode, dan kun je kiezen om te wedden met Paysafecard. Deze optie is in elk geval bij uitstek geschikt voor spelers, die met het wedden voor geld controle willen houden over hun uitgaven. De Paysafecard is een prepaid betaalmethode, zoals je dat ook kent van prepaid telefoonkaarten. Voor het wedden met Paysafecard kun je bij één van de meer dan driehonderdduizend verkooppunten een Paysafecard aanschaffen ter waarde van tien euro, vijfentwintig euro, vijftig euro of honderd euro. Het is uiteraard mogelijk om meerdere prepaid kaarten aan te schaffen als je over een groter bedrag wenst te beschikken om te wedden voor geld. Wedden met deze prepaid kaart is bijzonder eenvoudig, want je hoeft bij het online wedkantoor alleen maar de pincode van zestien tekens in te voeren. Het geld is direct beschikbaar met deze betaalmethode, zodat je gelijk kunt wedden voor geld.

Wedden met Moneybookers

Tot de populaire betaalmethoden om te wedden voor geld behoort ook het wedden met Moneybookers. Deze betaaloptie kan vergeleken worden met die van Neteller, want ook bij wedden met Moneybookers is er sprake van een online betaalrekening, waarmee er online financiële transacties kunnen worden uitgevoerd. De website van Moneybookers is niet beschikbaar in een Nederlandstalige versie, maar je hoeft maar een beperkte kennis van de Engelse taal te hebben om hier zonder problemen een account te kunnen openen. Als je een account hebt geopend bij Moneybookers, dan kun je direct geld overmaken naar je spelersrekening bij het online wedkantoor. Het geld zal na het voltooien van de financiële transactie direct vermeld worden in het saldo van je spelersrekening. Dat betekent dus ook dat je direct kunt wedden voor geld als je besluit om van de optie wedden met Moneybookers gebruik te maken. Het grootste deel van de online wedkantoren ondersteunt deze optie voor het wedden voor geld.