Wedden voor geld bij verschillende promoties van Unibet

by admin on 25 april 2013

nu-wedden-unibetHet is al geweldig leuk om te wedden voor geld, maar het wordt nog fraaier als er ook nog eens van verschillende promoties geprofiteerd kan worden, zoals doorgaans bij Unibet het geval is. Ook deze week worden er weer fantastische promoties aangeboden, waar alle spelers hun voordeel mee kunnen doen. Een van de acties is al aan de gang en heeft betrekking op het winnen van een VIP reis naar de Grand Prix van Monte Carlo. Spelers die aan deze actie meedoen krijgen allemaal een bonus van 5 euro op 13 mei, maar de winnaar gaat er natuurlijk vandoor met de hoofdprijs. Wie gewed heeft op de Grand Prix van Bahrain voor minimaal 10 euro en nog een weddenschap plaats voor de Grand Prix in Spanje kan in aanmerking komen voor de hoofdprijs, maar spelers moeten zich wel tijdig voor deze actie hebben aangemeld. Het is nu dus niet meer mogelijk om je alsnog aan te melden, omdat de actie al van start is gegaan en er geld ingezet had moeten worden op de Grand Prix van Bahrain. Een ieder die zich al voor deze actie had aangemeld komt uiteraard nog in aanmerking voor bonus en maakt kans op de hoofdprijs.

Champions League Insurance

Wie de Grand Prix sport wedden actie net is misgelopen, kan uiteraard nog meedoen met een van de andere acties van Unibet. Vanavond wordt er nog een ronde gespeeld in de Champions League en iedereen kan profiteren van de Champions League Insurance die op alle wedstrijden van dit kampioenschap van toepassing is geweest en nog zal zijn tot en met de finale toe. Beperk het risico met het plaatsen van een weddenschap en krijg je geld terug als de wedstrijd een eindresultaat van 0 – 0 oplevert.

Live Betting Championship

Nog een andere geweldige actie waar iedereen nog aan mee kan doen is de Live Betting Championship, waar een prijzenpot voor beschikbaar is gesteld met een bedrag van 20.000 euro. Deze sport wedden promotie van Unibet duurt nog enkele weken en wekelijks worden er vijf spelers gekwalificeerd voor de uiteindelijke finale die op 19 mei gehouden zal worden. Meld je aan voor deze promotie en plaats live weddenschappen om een kans te maken op de hoofdprijs tijdens de Online Finale.

Vrienden aanmelden voor extra geld

Een doorlopende online wedden actie van Unibet heeft betrekking op het verwijzen van vrienden naar dit online wedkantoor, waarbij en je vriend en jezelf een bonus in ontvangst kan nemen. Stel al je vrienden op de hoogte om te gaan wedden bij Unibet op sportwedstrijden en ontvang voor elke vriend die gaat wedden voor geld een bedrag van 30 euro. Zo heb jezelf in de hand hoeveel geld je wilt verdienen aan deze leuke doorlopende promotie van Unibet. Bovenstaande promoties zijn de actuele acties van Unibet en iedereen kan de verschillende voorwaarden voor deelname doornemen op de betreffende promotiepagina. Elke promotie kent een eigen pagina en de algemene acties staan onder de categorie Promotions opgesteld.

No related posts.

Previous post:

Next post: