Wedden op IJshockey

ijshockey-weddenWedden op ijshockey is een waanzinnige beleving want ook door op deze sport te gokken kan je enorm veel geld verdienen. Wellicht is het wel interessant om meer over ijshockey te weten en daarom heeft onze redactie het de ijshockey sport beschreven zoals wij dat vandaag de dag kennen. IJshockey is ontstaan in het jaar 1763.  In dat jaar veroverde Engeland Canada op Frankrijk. Daar werd toen het hockey van Engeland gecombineerd met de fysieke sport lacrosse wat daar door de bewoners beoefend werd. Dit alles gebeurde in de Canadese stad Montreal. Daarom zegt men dat Montreal de grondlegger van deze sport is. Door de jaren heen is de sport uitgegroeid tot een hele populaire. Eigenlijk valt ijshockey onder de balsporten. Dit zou je in eerste instantie niet zeggen, maar de dat komt omdat de ronde bal is vervangen door een platte, rubberen schijf.

Nu wedden op Ijshockey!

Bookmakers Bonus Bezoeken
Kroon €75,- Nu inschrijven!
NetBet €50,- Nu inschrijven!
Unibet €50,- Nu inschrijven!

Wedden op IIHF IJsHockey

Bij de IIHF zijn de landen aangesloten waar de sport ijshockey wordt beoefend. IIHF staat voor Internationale IJshockey Federatie. De teller staat op 63 landen. Niet in elk land is de sport even populair. IJshockey wordt vooral veel gespeeld in Rusland, Tsjechië, Slowakije, Scandinavië, Zwitserland en Noord – Amerika. In Finland is ijshockey sport nummer één. Alle landen kennen hun eigen competitie. Degene die er toch wel met kop en schouders bovenuit steekt is de NHL. De National Hockey League wordt gespeeld in Noord-Amerika. Eigenlijk spelen alle grootheden ter wereld in deze competitie. In deze competitie spelen 30 teams. De NHL is verdeeld in twee delen. Namelijk de Eastern Conference en de Western Conference. Deze zijn elk ook weer verdeeld. Zo kent de Eastern Conference de Atlantic Division, de Northeast Division en de Southeast Division. De Western Conference bestaat uit de Northwest Division, de Central Division en de Pacific Division. Elke division heeft weer vijf teams. Bij het wedden op ijshockey kan men dus alle kanten op. Er zijn dan ook veel mensen die wedden op ijshockey uit de NHL.

Welke IJshockeyteams?

Er zijn dertig teams en iedereen is wel fan van één van hun. Elke division heeft dus elk vijf teams. De Atlantic Division heeft de teams New Jersey Devils, New York Islanders, New York Rangers, Philadelphia Flyers en de Pittsburgh Penguins. In de Northeast Division zijn ingedeeld Boston Bruins, Buffalo Sabres, Montreal Canadiens, Ottawa Senators en de Toronto Maple Leafs. De teams van de Southeast Division zijn Atlanta Thrashers, Carolina Hurricanes, Florida Panthers, Tampa Bay Lightning en de Washington Capitals. De Calgary Flames, Colorado Avalanche, Edmonton Oilers, Minnesota Wild en Vancouver Canucks vallen onder de Northwest Division. In de Central Division zitten de Chicago Blackhawks, Columbus Bleu Jackets, Detroit Red Wings, Nashville Predators en de St. Louis Bleus. Als laatste de Pacific Division met daarin spelend de Anaheim Ducks, Dallas Stars, Los Angeles Kings, Phoenix Coyotes en de San Jose Sharks. Elk team heeft zijn sterspeler of sterspelers waar men fan van iets. Bij het wedden op ijshockey wordt dan ook vaak gekeken hoe deze speler op dat moment speelt.

Wedden op NHL

nhl-weddenDe NHL heerst toch wel in de sport. Bij het wedden op ijshockey kijken mensen als eerste naar deze competitie. Er gaat veel om in bij het wedden op ijshockey. Sommige gokkers winnen vele dollars in Amerika en de Europese volgers euro’s uiteraard. Het wedden op ijshockey kan ook op een andere manier. Zo zijn er nog twee wedstrijden in de NHL waar de supporters dol op zijn. De eerste is de All – Star Game. Daarbij kiezen twee captains hun team en spelen vervolgens tegen elkaar een wedstrijd. De tweede is een wedstrijd tussen de beste spelers uit de Eastern Conference tegen de beste spelers van de Western Conference. Dit zijn vaak spannende wedstrijden waardoor het wedden op ijshockey leuk wordt. Het belangrijkste waarop met gokt is op de winnaar van de Stanley Cup. Wie mag zie het beste team van de NHL noemen. Na de reguliere competities volgen de play-offs om te zien wie er met de beker vandoor gaat. Het wedden op ijshockey in de play-offs neemt veel spanning met zich mee. De strijd tussen telkens twee teams die voor de winst gaan is groot. Des te leuker om te winnen wanneer u gaat wedden op ijshockey.

Nederlands IJshockey

In Nederland wordt ook fanatiek geijshockeyd. Nederland heeft teams in de steden Alphen aan de Rijn, Amsterdam, ’s Hertogenbosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Endschede, Geleen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer en Hoorn. De genoemde teams zijn verdeeld onder de Eredivisie, Eerste Divisie, Tweede Divisie en de Derde Divisie. Alle ijshockeyclubs vallen onder de leiding van de Nederlandse IJshockey Bond. Er wordt ook gestreden om de Coupe der Lage Landen. Dan sluiten er een aantal Belgische eersteklassers aan bij de teams van de Nederlandse Eredivisie. Het Nederlandse ijshockeyteam is een ware middenmoter. Jaarlijks strijden landen om divisies hoger te komen om vervolgens mee te mogen doen aan een wereldkampioenschap of aan de Olympische Spelen. Bij deze meerdaagse promotie- en degradatietoernooien zullen vele wedden op ijshockey. Zodra landen ergens aan meedoen en zeker het eigen land gokken mensen sneller. In Nederland wordt het wedden op ijshockey ook steeds populairder. Dit is mede te danken aan de aandacht die de sport krijgt van de televisieomroepen. Het wedden op ijshockey is vooral leuk omdat er elke keer weer een andere winnaar uit de strijd kan komen. Het wedden op ijshockey is in de landen waar de sport groter is geen raar verschijnsel. Aanbieders zullen dan ook hun best doen om het wedden op ijshockey te promoten. Zo kan u bij vele aanbieders gaan genieten van een welkomstbonus. Om deze bonus te bemachtigen hoeft u enkel maar een account aan te maken.

Op IJshockeywedstrijden Wedden

Het wedden op ijshockey wordt zo voor u leuker gemaakt. U kunt de bonus natuurlijk spreiden bij het wedden op ijshockey. Of juist alles op één weddenschap om meer winst te maken. De aanbieders zullen u stap voor stap uitleggen hoe u een account kunt maken. Na het maken ervan kunt u gaan geniet van een welkomstbonus. Verdiep uzelf in de teams en spelers in de Nederlandse Eredivisie, de NHL of op een groot toernooi als de Olympische Spelen en ga wedden op ijshockey. Wanneer u zult winnen ziet u dat wedden op ijshockey erg leuk is en ook nog veel mee te verdienen valt. IJshockey en het wedden op ijshockey wordt steeds vaker gedaan. Ga naar één van de aanbieders, pak de welkomsbonus en ga wedden op ijshockey.