Wedden op Tennis

wedden-op-tennisWedden op tennis kan ongelooflijk spannend zijn omdat elke tenniswedstrijd vaak een verrassende wending aanneemt die beslissend kan zijn voor de uitslag. Na voetbal is tennis wel de bekendste sport ter wereld. De sport tennis is ontstaan in Frankrijk. Dit gebeurde in het jaar 1873 en toen heette het nog Tenez. Wat niet meer betekent dan “houdt (de bal)”. Door de jaren heen is deze sport tennis gaan heten. Vanaf het begin van de sport is het wedden op tennis ook geen bijzonderheid meer. Er zijn ook vele varianten erbij gekomen. Zo begon men eerst met het enkelspel. Een wedstrijd tussen twee opponenten. Die werd gevolgd door het dubbelspel waarbij men twee tegen twee speelt. Vervolgens werd het mixspel in het leven geroepen. Een strijd van twee tegen twee, maar dan met de combinatie van man – vrouw tegen man – vrouw. Natuurlijk zijn er ook jeugdpartijen en zelf voor ouderen en spelers in een rolstoel.

Nu wedden op Tennis!

Bookmakers Bonus Bezoeken
Kroon €75,- Nu inschrijven!
NetBet €50,- Nu inschrijven!
Unibet €50,- Nu inschrijven!

Wedden op Tenniswedstrijden

Door de vele variatie is het wedden op tennis een stuk leuker geworden. Men kan meer spreiden en zo meer verdienen. Naast de veranderingen in personen op het speelveld heeft het speelveld ook de nodig veranderingen doorgemaakt. Tennis wordt tegenwoordig gespeeld op verschillende ondergronden. Deze zijn het gras, hardcourt en gravel. Voorheen werd er nog op tapijt gespeeld, maar deze ondergrond wordt nu nog maar zelden gebruikt. Kunstgras en smashcourt wordt nog wel gebruikt, maar niet op de grotere toernooien. Elke speler heeft zijn of haar favoriete ondergrond om op te spelen. Het wedden op tennis wordt zo een ware puzzel. U zult moeten uitzoeken wie op welke ondergrond het beste uit te voeten komt. Alleen zo zult u met het wedden op tennis wedstrijden meer kans maken. En dat is toch de bedoeling wanneer u gaat wedden op tennis. Alles spelers vallen onder een overkoepelende organisatie. Zo zijn alle tennisspelers in Nederland lid van de KNLTB. De vereniging waar men dus onder speelt valt onder deze landelijke organisatie. In het land kennen we een aantal toernooien. Zowel clubgebonden als landelijk. Deze vallen helaas in een grote schaduw vergeleken de toernooien waar het allemaal om draait.

Wedden op Grand Slam Toernooien

roland-garrosDe vier grootste tennistoernooien worden de Grand Slam genoemd. Daarvan zijn er vier. De eerste Grand Slam wordt gespeeld in de maand januari. Elk tennisjaar begint met de Australian Open. Deze wordt zoals de naam al zegt in Australië gespeeld en wordt gespeeld op hardcourt. Rond de maanden mei en juni verkast iedereen naar Frankrijk voor het graveltoernooi van Roland Garros. Het grastoernooi van Wimbledon in Engeland wordt gespeeld rond de maanden juni en juli. De vierde en laatste Grand Slam is die van Amerika. De US Open speelt met rond de maanden augustus en september op hardcourt. Bij de vier grote toernooien is het wedden op tennis aanzienlijk groter dan op de landelijke toernooien. Er kan meer verdient worden voor zowel de spelers als de mensen die wedden op de tenniswedstrijden. Er zijn nog twee organisaties waarin mensen wedden op tennis. We spreken hier over de ATP World Tour en de WTA Tour. De ATP World Tour is gericht op de mannelijke spelers en de WTA Tour op de vrouwelijke spelers. In deze toernooien kunnen spelers punten halen. De punten worden telkens bij elkaar opgeteld en dat bepaald de positie van de speler in de ranglijst. In Nederland hebben we ook een tweetal toernooien die meetellen voor de ranglijst. De eerste wordt in de maand februari gespeeld. In Rotterdam wordt in de Ahoy om het ABN AMRO World Tennis Tournament gestreden. Het andere toernooi is in de maand juni.

Wedden op UNICEF Open

Unicef-OpenOp gras wordt er gespeeld voor de titel van het ATP – toernooi van Rosmalen. Deze staat beter bekend onder de naar UNICEF Open. Bij het wedden op tennis mogen we zeker deze twee toernooien van eigen bodem niet vergeten. Wij zijn als Nederland immers trots op onze spelers en zeker in eigen land. Mensen wedden op tennis omdat hun favoriete speler deelneemt aan een toernooi. Zeker wanneer deze dreigt te winnen maakt men steeds grotere weddenschappen. Tennis wordt steeds populairder bij wedkantoren. Er zijn geen standaard favorieten die telkens weer het toernooi op hun naam schrijven. Er kan in elk toernooi van alles gebeuren en dat maakt het wedden op tennis dan ook aangenaam. In elke ronde naar de finale toe vallen er wel geplaatste spelers uit.

Winstkans Tennis Wedden

maria-sharapova-australian-openBij het wedden op tennis is het van belang dat u zich verdiept in de tennisspeler en zijn of haar prestaties. Als u bij het wedden op tennis zomaar iemand kiest is de kans om te winnen niet kleiner, maar wel onlogisch. Ook dit kan u veel opbrengen natuurlijk. Maar het blijft leuk wanneer u bij het wedden op tennis een voorbereiding hebt getroffen en deze komt uit. Deze kennis neemt u mee naar de volgende weddenschap en u wint misschien dan wel nog een keer. Op deze website ziet de aanbieders die u zullen helpen bij het wedden op tennis. Bij velen krijgt u zelfs een al een begin bedrag door uzelf enkel in te schrijven. Bij het inschrijven maakt u eigen een account aan waarmee het wedden op tennis kan beginnen. Op de website van de aanbieders staat het stappenplan om een account te openen. Daarna is het een kwestie van de welkomst bonus in ontvangst nemen en beginnen met wedden op tennis. Zo kunt u in principe proefdraaien voordat u zelf geld inbrengt. Velen zijn u al voorgegaan in het wedden op tennis. Velen hebben daarbij al enorme bedragen gewonnen. Wedden op tennis is ook helemaal niet moeilijk. Het is zelfs leuk. Door het wedden op tennis kijkt u anders naar een wedstrijd en voelt u intenser de strijd tussen de tennisspelers. Tennis bestaat al vanaf het jaar 1873 en zal nog eeuwen voortduren. Zo ook het wedden op tennis. Het wedden op tennis is eenmaal zo oud als de sport zelf. Kort samengevat zijn er vele mogelijkheden waarbij u kunt wedden op tennis. Er zijn vier grote toernooien. De Grand Slams van Australië, Frankrijk, Engeland en Amerika en daarnaast nog vele ATP en WTA toernooien. Deze worden ook in Rotterdam en Rosmalen gespeeld in ons eigen land. Het wedden op tennis kan dus overal ter wereld, omdat het overal gespeeld wordt. En wedden op tennis is nog nooit zo leuk geweest door de aanbiedingen van de aanbieders. Wacht niet langer, zoek een toernooi of speler op en ga wedden op tennis!