Wedden op Volleybal

De meeste sportfans weten wel wat de sport volleybal inhoudt. Het spel van twee teams met zes spelers die strijden om de winst. Er moeten drie sets gehaald worden om tot winnaar benoemd te worden. Tegenwoordig zijn er ook verschillende varianten als zitvolleybal, minivolleybal en strandvolleybal. De oorsprong van de sport volleybal dateert uit de 16de eeuw. In de Engelse achtertuin van koningin Elizabeth werd een sport gedaan wat veel van volleybal weg had. In het jaar 1895 kreeg het volleyballen zijn waren vorm in Amerika. Daar werd een variant bedacht op het basketballen wat een te harde sport bleek te zijn voor zakenlieden die tijdverdrijf zochten.

Nu wedden op Volleybal!

Bookmakers Bonus Bezoeken
Kroon €75,- Nu inschrijven!
NetBet €50,- Nu inschrijven!
Unibet €50,- Nu inschrijven!

Volleybal in Nederland

In Nederland is volleybal een graag geziene sport. Dit mede door de goede zaken die het nationale herenteam op verschillende Olympische Spelen hebben gedaan. Zeker toen het Nederlandse herenteam in het jaar 1996 goud veroverde. Hierdoor heeft de sport wel een boost gekregen. Tijdens de gloriejaren werd het wedden op volleybal dan ook vaak gedaan. Nederland haalden prijzen binnen en de mensen die wedden op volleybal hun winsten. Een goede combinatie voor beiden. Nederland kent ook een aantal nationale competities. Het hoogste niveau is de A – League gevolgd door de B – League. Hieronder komt de eerste en tweede divisie. Hieronder komen de regionale divisies tot de amateurs. Bekende volleybalteams zijn Dynamo, Martinus en VC Nesselande.

Wedden op internationaal Volleybal

Naast het wedden op volleybal nationaal wordt er internationaal ook veel gespeeld. Het wedden op volleybal internationaal gebeurt vaak bij de Olympische Spelen, het Wereldkampioenschap, het Europees Kampioenschap en de Champions League. Het wedden op volleybal wedstrijden bij de Olympische Spelen spreken voor zich. Landen kwalificeren zich voor het grootste eindtoernooi en strijden daar om het goud en eeuwige roem. Het wedden op volleybal uitslagen bij het Wereldkampioenschap en Europees Kampioenschap komen vaker voor. Deze worden namelijk vaker afgewerkt dan de Olympische Spelen. Ook bij de twee kampioenschappen moet men met het land zien te kwalificeren om deel te mogen nemen op het eindtoneel. Het wedden op volleybal kan ook op de kwalificatiewedstrijden. Als laatste waarbij u kunt wedden op volleybal is de Champions League. Hier spelen de beste teams van de Europese landen om de eindstrijd. Dit toernooi wordt jaarlijks gespeeld.

Wedden op volleybal Champions League

De meeste mensen wedden op volleybal wedstrijden uit de Champions League. Aan dit jaarlijkse toernooi doen Europese topploegen mee. De Champions League is dan ook het belangrijkste toernooi voor clubteams. In het seizoen van het jaar 1959 en 1960 werd de eerste editie gespeeld. Deze werd gewonnen door VC CSKA Moskou. VC CSKA Moskou is in de Champions League titelhouder met maarliefst 13 titels. Dit is gerekend tot de laatste editie van het seizoen 2009 – 2010. In de Champions League hebben Volley Modana en Sisley Treviso, beide uit Italië vier maal het toernooi gewonnen. Het toernooi is driemaal gewonnen door de Roemeense teams Rapid Boekarest en Dinamo Boekarest en het Italiaanse Ravenna.

Wedden op Beachvolleybal

In Nederland zeggen we ook wel strandvolleybal, maar de internationale naam is beachvolleybal. Het beachvolleybal wordt gespeeld op zand. Vaak is dan ook het strand het toneel voor de wedstrijden. Bij beachvolleybal speelt men ook met twee teams van twee spelers en is het veld een stukje kleiner. De regels zijn ook anders. Beachvolleybal wordt buiten gespeeld en zijn er meer invloeden van buitenaf zoals de zon en wind. Regels zijn hierdoor aangepast om een een zodanig eerlijk mogelijk wedstrijd van te maken. Het wedden op volleybal wordt ook vaak in deze tak gedaan. Zowel het zaalvolleybal als strandvolleybal wordt in Nederland beoefend. Er zijn zelfs hallen waar zand in ligt om de sport te kunnen beoefenen.

Gokken op Volleybal

Het gokken op volleybal gebeurd over de gehele wereld. Dus waarom niet door u als volleybalfan of sportfanaat. Het wedden op volleybal wedstrijden kan bij diverse Sportsbooks. vier grote Sportsbooks waarbij u kunt wedden op volleybal zijn Unibet, Bwin, Titanbet en PartyBets. Alle vier hebben een groot assortiment aan volleybalwedstrijden. Het wedden op volleybal is dus maar een koud kunstje. Om te kunnen wedden op volleybal moet u wel in bezit zijn van een speelaccount. Deze zijn gratis aan te maken bij de Sportsbooks. Met uw speelaccount kunt u gokken op volleybal, maar ook op andere sporten. De Sportsbooks geven u ook een welkomstbonus. Een extraatje wanneer u kunt wedden op volleybal wedstrijden. U kunt uw welkomstbonus op één wedstrijd inzetten, maar ook verspreiden. Zo maakt u natuurlijk wel meer kans met het wedden op volleybal. En winst maken is toch de bedoeling wanneer u gaat wedden op volleybal of andere sport. U hebt kunnen zien dat er vele variatie zijn waarop men kan wedden. Zo is er het hoogste toneel de Olympische Spelen, maar daaronder niet onverdienstelijk de Wereldkampioenschappen en de Europese Kampioenschappen. Ook kan men wedden op volleybal wedstrijden in de Champions League. Het toernooi voor top van Europese clubteams.

Na het lezen over deze sport wilt u natuurlijk nu gaan gokken op volleybal. Gaat u eens langs bij één van de Sportsbooks of er binnenkort wedstrijden gespeeld gaan worden. Mocht uw team en/of land al bezig zijn, geen paniek. Tegenwoordig kunt u bij alle Sportsbooks ook live wedden. Dit houdt in dat u kunt wedden op volleybal als de partij al bezig is. Het maakt niet uit of de wedstrijd nu in de eerste set, tweede set of al aan de beslissende set bezig is. Wedden op volleybal kan altijd. Zelfs als u geen computer bij de hand heeft kunt u wedden op volleybal via uw mobiele telefoon. Voor verdere details kunt u terecht bij de Sportsbooks. Kunt u gelijk een speelaccount gratis aanmaken. Zonder account kunt u namelijk geen weddenschappen maken. De Sportsbooks zullen u als het nodig helpen. Voor alle vragen zijn de Sportsbooks 24/7 te bereiken via mail en sommige zelfs via de chat. Dan is het antwoord eerder bij u en kunt u gelijk verder gaan. Gaat u eens langs bij de Sportsbooks om te zien wat hun aan te bieden hebben. Veel plezier en succes met het wedden op volleybal.