Wederom een paar mooie Champions League wedstrijden waarop je een gokje kunt maken

by admin on 30 april 2014

wedden-voetbalVanavond wordt bekend wie de tweede finalist wordt in de Champions League en jij kunt daar een weddenschap op afsluiten. De eerste finalist is bekend geworden en de wedstrijd van vanavond tussen Chelsea en Atletico Madrid zal laten zien wie er ook in de finale gaat spelen. Er kunnen verschillende weddenschappen worden afgesloten op de wedstrijd van avond die in Engeland gespeeld zal worden. Zo kun je een weddenschap afsluiten op wie de finalist zal worden. Als je overtuigd bent wie de finalist gaat worden, dan kun je dat natuurlijk combineren met een weddenschap op winst voor de club die jij in gedachten hebt.

Wedden op Chelsea tegen Atletico Madrid

De eerste wedstrijd tussen Atletico Madrid en Chelsea is weinig spectaculair geweest en daar was de uitslag dan ook naar. Een gelijkspel zonder dat er een doelpunt aan te pas is gekomen, is het uitgangspunt voor vanavond. Dat betekent dat de kansen voor beide partijen nog open liggen en dat Chelsea een voordeel heeft door thuis in Engeland te spelen. Voor het wedden op de uitslag van de wedstrijd laten de quotes bij Unibet zien dat Chelsea meer kans heeft om deze wedstrijd te winnen. Wed je namelijk op winst voor Chelsea, dan kun je met een quote van 2.25 rekening houden. De kans dat Atletico Madrid gaat winnen, wordt lager geschat. De notering daarvoor staat namelijk op 3.50. Je hebt ook nog de mogelijkheid om op een gelijkspel te wedden en daarvoor staat de quote op 3.20. Mocht het een gelijkspel worden zonder doelpunten, dan komt er uiteraard een verlenging en als daar geen doelpunten uit voortvloeien, dan worden er strafschoppen genomen.

Wedden op de finalist

In plaats van het wedden op winst, verlies of gelijkspel, kun je ook een andere weddenschap plaatsen. Je kunt namelijk wedden of Chelsea of Atletico Madrid doorgaat naar de finale. De noteringen daarvoor staan vermeld op de wedden pagina van Unibet. Mocht je vanavond echte spanning willen beleven, dan is het aan te raden om van de mogelijkheid gebruik te maken om live te wedden. Kijk ook eens bij de andere interessante weddenschappen die je kunt afsluiten op deze wedstrijd van vanavond, want dat zijn er nogal wat.

50 euro welkomstbonus

Heb je nog nooit eerder een weddenschap via Unibet afgesloten? Maak dan gebruik van het aanbod om een account te openen en een bonus te krijgen van 50 euro. Je kunt de bonus gelijk inzetten op de wedstrijd van vanavond of op een van de andere vele wedstrijden die er bijvoorbeeld komend weekend nog gespeeld gaan worden in de landelijke competities. De bonus van 50 euro krijg je nadat je bent aangemeld en een storting gedaan hebt. Het is een stortingsbonus van 100 procent en om voor 50 euro in aanmerking te komen, is het dan ook nodig dat je 50 euro stort. Je kunt bijvoorbeeld ook 25 euro overmaken naar je spelersaccount bij Unibet Wedden en 25 euro extra aan bonusgeld krijgen.

No related posts.

Previous post:

Next post: