Weer wedden op voetbal in de Eredivisie

by admin on 16 januari 2013

wedden-op-de-eredivisie-wedstrijdenDe winterstop loopt ten einde en de voetbalclubs van de Eredivisie in Nederland keren terug van de trainingskampen in het buitenland. Komend weekend is het dan ook weer mogelijk om te wedden op voetbal in de Eredivisie, want de tweede helft van de spannende voetbalcompetitie gaat van start. Bereid je voor op spannende wedstrijden tussen de toppers, want er staan zowel zaterdag als zondag een aantal belangrijke wedstrijden op het programma van de Eredivisie. Op vrijdagavond zijn PSV en Zwolle de eerste clubs, die de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar tegen elkaar zullen spelen. PSV speelt thuis in Eindhoven, waar Zwolle dus op vrijdagavond op bezoek komt. Wie wil wedden op PSV kan dat onder meer via Unibet doen tegen een notering van 1.15. Wie een gokje durft te wagen en geld inzet op Zwolle kan bij winst in de handen knijpen, want bij Unibet is aan Zwolle een notering van 12 toegekend. PSV staat op dit moment echter bovenaan de ranglijst en zal die positie uiteraard niet zomaar uit handen geven door van Zwolle te verliezen.

Ajax-Feyenoord

Het nieuwe jaar begint goed met een aantal topwedstrijden op het programma, waarvan de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord natuurlijk met spanning gevolgd zal worden. Deze wedstrijd zal zondag in Amsterdam gespeeld worden, waarbij er leuke weddenschappen kunnen worden afgesloten. Ajax bezet op dit moment de derde plaats op de ranglijst en Feyenoord staat daar net onder op positie nummer vier. Beide clubs hebben in totaal 37 punten gehaald uit achttien wedstrijden, maar Ajax heeft net een beter doelsaldo. Het spant er zondag dus om, wie van de clubs zal winnen. Het is spannend, want zowel PSV op nummer één als Twente op nummer twee hebben allebei veertig punten gehaald in achttien wedstrijden. Als een van deze clubs punten laat liggen, dan kunnen er wisselingen van posities plaatsvinden. In elk geval gaan de bookmakers uit van winst voor Ajax, want dat geeft bij Unibet een notering van 1.65. Uiteraard kan Feyenoord de wedstrijd winnen en wie daar een weddenschap op afsluit, wed met een notering van 5.00. Mocht het een gelijk spel opleveren, dan is dat goed voor een notering van 3.40.

AZ Alkmaar-Vitesse

Vitesse bezet op dit moment ook nog een goede positie op de ranglijst van de Eredivisie op de vijfde plaats en met 35 behaalde punten in achttien wedstrijden. Zaterdag zal de club uit Arnhem het moeten opnemen tegen AZ Alkmaar en zal blijken of de stevige positie behouden kan blijven. AZ Alkmaar staat op dit moment op een twaalfde plaats met achttien punten, maar is en blijft natuurlijk een geduchte tegenstander onder leiding van Verbeek. Wed op Vitesse voor een notering van 2.85 of zet je geld in op AZ Alkmaar die de wedstrijd in eigen stadion speelt voor een notering van 2.20 bij Bwin. Heb je een account bij Unibet dan kun je natuurlijk daar de weddenschappen plaatsen op een van de wedstrijden in tweede helft van de competitie.

No related posts.

Previous post:

Next post: