Welke voetbalclub wint de KNVB beker?

by admin on 17 december 2014

knvb-beker-wedstrijdEr worden vandaag wedstrijden gespeeld in strijd om de KNVB Beker het is weer mogelijk om daar natuurlijk op te gaan sport wedden. Er staan voor vanavond vijf bekerwedstrijden op het programma, waarbij één bekerduel ontbreekt. Roda JC zou het vanavond namelijk in de bekerwedstrijd moeten opnemen tegen PSV, maar deze wedstrijd is door de KNVB verplaatst naar dinsdag 20 januari 20.00 uur. De verplaatsing van deze wedstrijd heeft alles te maken met het feit dat PSV eerder niet de reguliere competitiewedstrijd tegen Feyenoord heeft kunnen spelen. Dit weer als gevolg van het staken van de wedstrijd tussen Estoril en PSV. Vanavond speelt PSV dan ook tegen Feyenoord een competitiewedstrijd en ook daar kunnen online sportweddenschappen op worden afgesloten.

De Graafschap tegen FC Twente
De Graafschap neemt het in het bekerduel op tegen FC Twente en bij het online wedkantoor Bwin staan daar interessante quotes voor genoteerd. De algemene verwachting is dat de club uit Enschede gaat winnen. De notering daarvoor staat namelijk op 1.50 en als gekeken wordt naar de notering van winst door De Graafschap dan staat daar een quote op van 6.00. Bekerwedstrijden kennen een andere insteek, want de club die verliest, ligt er meteen uit. Daarom zijn bekerduels ook altijd zo spannend om naar te kijken en te volgen, want beide clubs willen natuurlijk verder komen en naar de volgende bekerronde gaan. Overigens biedt een gelijkspel na de reguliere speeltijd ook nog een leuke quote van 4.00.

Ajax tegen Vitesse
Een leuke wedstrijd voor het sport wedden die vandaag op het bekerprogramma staat, is het bekerduel tussen Ajax en Vitesse. De club uit Amsterdam speelt huis en heeft voor winst in eigen huis een notering staan van 1.50. De online wedkantoren geven daarmee aan dat het de verwachting is dat de kans dat Ajax wint van Vitesse groot is. Ook hier gaat het echter weer op dat het een bekerduel betreft en geen competitieduel, zodat er sprake is van een andere spelbeleving. Het nemen van een gokje is dan ook wellicht de moeite waard, want wie Vitesse op winst zet en dat goed voorspelt, kan bij Bwin.com rekenen op een quote van 5.60. Sport wedden op een gelijkspel na de reguliere speeltijd levert een notering op van 4.20.

FC Groningen tegen FC Volendam
De club uit Volendam reist vandaag naar het noorden om het daar in een bekerduel tegen FC Groningen op te nemen. Het gaat hier om een wedstrijd tussen een club uit de Eredivisie en een club uit de Jupiler League. Dat maakt dat de kaarten qua uitkomst volgens de online bookmakers al geschud zijn, want FC Groningen staat bij winst op een quote van 1.45 en voor de club uit Volendam geldt een notering bij winst van 6.00. Een gelijkspel kan hier ook nog aardig wat geld opleveren, want bij sport wedden op een gelijke uitkomst is er sprake van een notering van 4.50. De noteringen van de overige tweede wedstrijden voor de KNVB Beker en voor de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en PSV staan vermeld op de website van Bwin.com.

No related posts.

Previous post:

Next post: