Welke voetbalclubs behalen de achtste finales Europa League

by admin on 21 februari 2012

bwin-sport-weddenDonderdag is er weer een ronde Europa League. De returnpartijen worden dan gespeeld. Voor Nederland een spannende dag. Van de vier gegadigden kunnen er namelijk drie bijna zeker naar de achtste finales. Eentje moet hopen op een wonder. Ook andere wedstrijden kent nog geen winnaar. Het wordt dus een bijzonder spannend avondje voetbal. Europa zal  stilliggen omdat alle supporters in het stadion, de kroeg of voor de buis zitten.

Nederland kent vier clubs die nog in Europa actief zijn. Zoals gezegd zijn er drie daarvan die al met één been in de volgende ronde staan. Alleen Ajax moet hopen op een wonder. Echter is in de voetballerij alles mogelijk. Ajax moet een achterstand van 2-0 goed zien te maken. Alleen moet dit wel gebeuren in Manchester tegen United. Een club die eigenlijk in de Champions League hoort. Hun zullen dan ook alles op alles zetten om nu de Europa League te gaan winnen. Aan Ajax de taak om een voet dwars te zetten. Zou het de Amsterdammers lukken om de volgende ronde te halen? Bekijk het nu bij Bwin waarbij live wedden op wedstrijden mogelijk is.

Voor AZ Alkmaar is het ook nog niet gedaan, maar gaan wel spelen met een voorsprong. AZ won de eerste partij thuis met 1-0. Dit is niet de uitslag die het moeten zijn. AZ Alkmaar had met een grotere uitslag kunnen winnen, maar lieten het zelf liggen. Nu is het zaak om de voorsprong te behouden tegen Anderlecht. Anderlecht is in België de nummer één en doet goede zaken om kampioen te worden. AZ wacht dus een moeilijke klus te klaren. Echter zouden de mannen van Verbeek dit wel moeten kunnen afhandelen.

PSV mag thuis de opgebouwde voorsprong verdedigen. In Turkije tegen Trabzonspor werd het 2-1 voor de Eindhovenaren. Dit had ook veel meer kunnen zijn. De Turken zullen alles op alles zetten om in Eindhoven te winnen. PSV moet dus uitkijken. Het team zal scherp moeten beginnen om de voorsprong te behouden en zo naar de volgende ronde te gaan. Na de partij tegen Trabzonspor wacht de volgende uitdaging. In het weekend komt namelijk Feyenoord op bezoek. Kunnen de Eindhovenaren beide partijen omzetten naar winst na de nederlaag tegen Groningen?

De laatste Nederlandse club is FC Twente. Hun verdedigen in eigen stadion de 1-0 voorsprong tegen het Roemeense Steaua Boekarest. Een stugge club waar FC Twente moeizaam winst te winnen. Ola John wist de winst binnen te slepen door een werelddoelpunt. Een prachtige lob bezorgde de overwinning die meegenomen werd naar Enschede. Zal FC Twente de volgende ronde halen? Het gokken op sport wedstrijden als deze kan nu van start gaan door de site van Bwin te bezoeken want hier ontvang je 50 euro gratis op je eerste storting.

Drie van de vier clubs staan er dus goed voor om de volgende ronde te halen. Halen ze deze ook? Dat zullen wij donderdag weten. De meeste hoop wordt gevestigd op PSV en FC Twente omdat hun een voorsprong thuis mogen verdedigen. Ook AZ Alkmaar verdedigd een voorsprong, maar moeten dit uit doen. Ajax moet vechten voor het leven om de 2-0 achterstand om te buigen naar winst. Genoeg reden voor jou om de Nederlandse clubs te steunen door een weddenschap af te sluiten.

No related posts.

Previous post:

Next post: