Wie gaat er in de Champions League finale winnen?

by admin on 23 mei 2014

wedden-op-de-eredivisie-wedstrijdenDe voetbalcompetities in de landen van Europa hebben al landskampioenen opgeleverd en het duurt nog een aantal weken voordat het WK van start gaat. Liefhebbers van voetbal kunnen dit weekend hun hart nog even ophalen, want aanstaande zaterdag staat de grote finale van de Champions League op het programma. Een geweldige wedstrijd die nog spannender wordt als je het kijken combineert met sport wedden. De wedstrijd zal in Lissabon in Portugal worden gespeeld tussen twee Spaanse clubs. Real Madrid zal het tegen Atletico Madrid opnemen. Laatstgenoemde club is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de Primera Division en zal wat dat betreft wel eens vleugels kunnen krijgen. Kampioen worden smaakt natuurlijk naar meer en zaterdag kon dan ook wel eens geschiedenis worden geschreven.

Wedden op Real Madrid tegen Atletico Madrid

Alle pijlen zijn gericht op de wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Wie zal de winnaar worden van de Champions League finale? Als jij denkt te weten wie er gaat winnen, heb je nu de mogelijkheid om een weddenschap af te sluiten. Dat kan onder meer bij Unibet, maar ook bij andere online wedkantoren, zoals Bwin. Bij Unibet kun je met de volgende noteringen rekening houden. Dit online wedkantoor gaat ervan uit dat Real Madrid meer kans maakt om de wedstrijd te winnen, want de quote daarvoor staat op 1,95. Als je denkt dat Atletico Madrid nu met de landstitel in handen nu ook kans maakt op het winnen van de beker, dan kun je daar de weddenschap op afsluiten. Bij het wedden op winst voor Atletico Madrid staat de notering op 4.20. Het kan na 90 minuten natuurlijk altijd op een gelijkspel uitdraaien en als je daar op gokt, dan kun je met een notering van 3.50 rekening houden.

Wie wint de beker?

In plaats van op de winnaar van de wedstrijd te wedden, wordt bij Unibet ook de gelegenheid geboden om op de winnaar van de beker te wedden. Als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en ook na verlenging geen winnaar oplevert, dan worden er strafschoppen genomen. In die ronde zal dan worden bepaald wie de beker uiteindelijk in handen zal krijgen. Denk je dat Real Madrid er met de beker vandoor gaat, dan staat daar een quote op van 1.48 als je een weddenschap afsluit. Wil je op Atletico Madrid wedden als bekerwinnaar dan staat daar een notering voor van 2.60.

Natuurlijk kun je ook deze zaterdag weer op vele andere manieren geld winnen met het afsluiten van ander type weddenschappen. Bijvoorbeeld de weddenschap waarbij je wedt op wie de eerste of de laatste goal zal scoren, maar ook op het nemen van strafschoppen. Je kunt alle noteringen voor alle verschillende weddenschappen bij Unibet vinden of bij Bwin als je daar een account hebt. Als je bij Unibet nu een account opent, dan profiteer je van een bonus van 50 euro. Die kun je dan inzetten op een aantal meer risicovolle weddenschappen, waarbij je echt veel geld kunt gaan winnen.

No related posts.

Previous post:

Next post: