Wie wordt de nieuw kampioen WK Darts 2012 Adrian Lewis of Andy Hamilton?

by admin on 2 januari 2012

hamilton-lewis-dartsHet is dan zover. De twee finalisten voor het WK Darts 2012 in Londen zijn bekend. Het zijn twee bekende van elkaar en komen ook nog is uit hetzelfde plaatsje. De heren Adrian Lewis en Andy Hamilton strijden vanavond om de eerste plaats. Beide darters komen namelijk uit Stoke – on – Trent. Wie van de heren zal vanavond met de beker boven het hoofd staan? Weet jij het? Maak dan nu een account aan bij Unibet en zet geld in op je favoriete speler. Welke darter weet het hoofd koel te houden en de ultieme zegen voor zich te winnen? Nu is de kans aangebroken om grof geld te verdienen in het begin van het nieuwe jaar.

Om in de finale te komen moesten eerste de halve finales gespeeld worden. Dit waren al ware trillers. Het was behoorlijk spannend en iedereen kon de finale bereiken. Echter is de finale maar bestemd voor twee spelers. De eerste halve finale ging tussen de Australiër Simon Whitlock en de Engelsman Andy Hamilton. Een waar gevecht die iets langer duurde dan tweeënhalf uur. Hamilton begon de partij goed en liep al met grote sprongen uit naar een 3-1. Dit besloot Whitlock om wat te doen aan zijn materiaal. En met succes. De speler uit Australië won maar liefst vier sets op rij en kwam daarmee op een 5-3 voorsprong in sets. Gelukkig voor Hamilton herpakte hij zich snel genoeg en liet Whitlock kansen liggen. Het werd weer gelijk in sets. Bij een 5-5 stand werd de beslissende set gespeeld. Uiteindelijk wist de Engelsman in de laatste set te winnen met 4-2 en hierdoor de eindstand op 6-5 te zetten. En belangrijker een plek in de finale was bemachtigd.

Na dit spektakel wilde het publiek alleen nog maar meer. De andere halve finale was die tussen regerend wereldkampioen Adrian Lewis en zijn Engelse landgenoot James Wade. Het leek een makkelijk pot voor Wade te gaan worden. Wade wist goed om te gaan met het publiek en vooral met de druk. Wade kwam dan ook met enig gemak op een 5-1 voorsprong. Maar toen… Toen stond daar een waar kampioen. Lewis ging met hangen en wurgen steeds beter spelen en kwam op gelijke hoogte. Sterker nog hij wist de partij te winnen met 6-5 na het winnen van 5 sets op rij. Hiermee stelde Lewis een plaats in de finale veilig. Zal Lewis als één van weinig het WK Darts twee maal op rij op zijn naam kunnen zetten?

Met zulke halve finales zou men haast zeggen dat het vanavond wederom spannend gaat worden. Hopelijk maken Hamilton en Lewis er vanavond een waar titanenstrijd van. Halen de heren alles uit de kast om het publiek in Londen en de mensen achter de televisie of computer te doen laten smullen. Hopelijk maak jij de juiste weddenschap en win jij net als de aanstaande kampioen van het WK Darts 2012. Je kan ook tijdens de wedstrijd nog inzetten. Verschillende sportsbooks gegeven hiervoor de mogelijkheid. Hoe spannend is het om in te zetten op de partij en tegelijkertijd te bekijken of je gelijk hebt.

Adrian Lewis en Andy Hamilton zullen er alles aan doen om het WK Darts op hun naam te zetten. Alle sportsbooks doen hun best om de mooiste aanbiedingen voor te schotelen. Ga jij je best doen om het jaar super te beginnen met het maken van een mooie weddenschap?

No related posts.

Previous post:

Next post: