Wie wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal?

by admin on 4 juli 2012

wedden-ek-voetbal-2012Sport wedden heeft meestal betrekking op het voorspellen van uitslagen van wedstrijden of van situaties, die zich tijdens een wedstrijd voordoen. Maar wist je dat je bij Unibet Wedden ook totaal andere sport gerelateerde weddenschappen kunt afsluiten. Met het vertrek van Bert van Marwijk als bondscoach van Oranje is er een vacature, die al snel opgevuld moet worden. Maar wie wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Weet jij wie het gaat worden of heb je een voorkeur voor een specifieke trainer, dan kun jij je voorspellende gaven gebruiken om geld te winnen. Heel simpel door een weddenschap te plaatsen via je account van Unibet Wedden. Nog geen account? Dan snel er één aanmaken, geld storten en wedden op wie de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal wordt.

Nieuwe bondscoach

In de media passeren al veel namen van trainers de revue. Zo komt de naam Louis van Gaal vaak voorbij. Zou deze trainer wellicht de nieuwe bondscoach van Oranje worden? En zal deze trainer het beter gaan doen dan de voorgaande keer, dat hij coach was van het Nederlands elftal? Heeft de coach daarom een streepje voor op andere toptrainers in het betaalde voetbal? Wie zal het zeggen. Het is afwachten wie de nieuwe bondscoach gaat worden, maar de kans dat Louis van Gaal het gaat worden wordt wel hoog ingeschat. Als je dat van de noteringen voor de weddenschap moet aflezen in elk geval. Achter de naam van Louis van Gaal als nieuwe bondscoach prijkt namelijk een actuele notering van 3.50. Denk jij dat hij het wordt, dan plaats je dus een weddenschap. Doe je dat voor 10 euro en Louis van Gaal wordt daadwerkelijk de nieuwe coach van Oranje, dan heb je in één keer 3.50 keer 10 euro gewonnen.. De KNVB heeft echter wellicht ook nog anderen op het oog. Met minder kans volgens de noteringen. Voor de trainer Co Adriaanse en voor de trainer Guus Hiddink staat de notering voor het worden van de nieuwe bondscoach namelijk op een actuele stand van respectievelijk 7 en 10.

Laagste notering

Op dit moment is de laagste notering bij Unibet Wedden weggelegd voor Ruud Gullit. Dat betekent wel dat gedacht wordt, dat deze voormalig international een grote kans maakt om de volgende bondscoach van Oranje te worden. De actuele notering voor Ruud Gullit als nieuwe bondscoach bedraagt op dit moment 1,50. Gullit wordt daarbij op de voet gevolgd door Louis van Gaal, die op zijn beurt achter zich weer Frank Rijkaard ziet staan met een actuele notering van 4,5. Wil je echt een gokje wagen en veel geld verdienen met het voorspellen van de nieuwe trainer van Oranje, dan moet je geld inzetten op Aad de Mos wanneer je wilt wedden voor geld. Er is schijnbaar weinig vertrouwen, want de notering is vastgesteld op 75. Cruijff staat zelfs nog boven Aad de Mos ten aanzien van de notering, want deze staat voor Johan op 50. Waag een gokje en plaats een weddenschap op Unibet. Je hebt nog maar even de tijd, want de naam van de nieuwe bondscoach laat niet lang meer op zich wachten.

No related posts.

Previous post:

Next post: