Win 50 euro voor WK voetbal met wedden op Roland Garros

by admin on 28 mei 2014

wk-voetbal-2014-unibetSpelers die bij Unibet ingeschreven staan als lid kunnen nu van een geweldige aanbieding gebruikmaken. Met het sport wedden op de tenniswedstrijden van Roland Garros kan er namelijk tot 50 euro aan risicoloos wedden voor het WK voetbal worden gewonnen. Het tennistoernooi dat momenteel in Parijs wordt gehouden, biedt diverse mogelijkheden om weddenschappen te plaatsen. Er kan zowel op de wedstrijden van de heren, dames als op de dubbels worden gewed om aan deze actie mee te doen. Je hebt tot 8 juni de tijd om weddenschappen te plaatsen en 50 euro te krijgen om deze in te zetten op de poulewedstrijden van het WK in Brazilië.

Tot 50 euro risicoloos wedden op WK voetbal

Door heel simpel weddenschappen te plaatsen op de wedstrijden van de Open Franse tenniskampioenschappen kun je straks risicoloos wedden op de wedstrijden van Oranje of op een van de andere landen in de poulewedstrijden. De eerste wedstrijd van het WK vindt plaats op 12 juni en de dag erna moet het Nederlands elftal al voetballen. Iedereen die minimaal 50 euro inzet op een tenniswedstrijd in Frankrijk tijdens het toernooi Roland Garros krijgt 10 euro om mee te wedden op het WK voetbal. Het maximale bedrag dat je kunt krijgen om risicoloos te wedden bedraagt 50 euro. Wil je volop profiteren van deze promotie dan wordt er van je verwacht dat je in totaal 250 euro inzet op de tenniswedstrijden. Elke 50 euro die gewed wordt, is 10 euro waard met een maximaal bedrag van 50 euro.

Wedden op WK voetbal

Het gratis geld dat ter beschikking wordt gesteld als je gaat wedden op het tennistoernooi in Frankrijk zal op 11 juni aan je account worden toegevoegd. Je kunt nu al kijken op welke wedstrijden je het geld zal inzetten, want de noteringen voor de poulewedstrijden zijn bij Unibet al te bekijken. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden tussen Brazilië en Kroatië en volgens de noteringen wordt verwacht dat het thuisland deze wedstrijd zal winnen. Denk jij dat ook? Dan kun je met een notering van 1.28 rekening houden. Denk je dat Kroatië een kans maakt om deze wedstrijd te winnen, dan kun je veel geld verdienen met sport wedden, want er staat een quote van 11 op. Bij twijfel heb je nog de gelegenheid om te wedden op een gelijkspel met een notering van 5.30.

Wedden op Oranje

Het gratis geld dat je krijgt van Unibet kun je ook inzetten op de wedstrijd van Oranje tegen Spanje. Als er naar de noteringen wordt gekeken, dan verwacht het online wedkantoor dat Nederland het zal afleggen tegen Spanje. Winst door Nederland wordt berekend met een notering van 4 en op Spanje staat een notering van 1.95 vermeld. Een gelijkspel is natuurlijk ook mogelijk en wie daar op gaat wedden, doet dat met een quote van 3.35. Bekijk ook alvast de overige wedstrijden van andere poules, want ook Mexico speelt op 13 juni en wel tegen Kameroen en op zaterdag 14 juni worden er drie wedstrijden gespeeld.

No related posts.

Previous post:

Next post: