Win een iPad mini met het wedden op sport bij Unibet!

by admin on 29 november 2013

ipad-gokkenHet online wedden op sport kan deze tijd meer opleveren dan alleen maar geldelijke winst, want bij Unibet Wedden worden er ook geschenken uitgedeeld. Dat kan natuurlijk verband houden met de Sinterklaasperiode en de kerst die er daarna aankomt, waarbij de feestelijkheden ook in het teken staan van geschenken. Bij het sport wedden op voetbalwedstrijden hebben spelers het echter zelf in de hand of er recht op een geschenk wordt verkregen. Wie deze week namelijk weddenschappen op voetbalwedstrijden afsluit en daarin een van de beste is, maakt kans op het winnen van een iPad mini met retina scherm. Kies deze week dus extra zorgvuldig je weddenschappen uit als je het beste resultaat wilt halen en een iPad mini wilt winnen.

Wed voor minimaal 10 euro op voetbalwedstrijden

Om kans te maken op het winnen van een iPad mini met retina scherm wordt er alleen maar van je verwacht dat je deze week minimaal voor 10 euro weddenschappen afsluit op een van de wedstrijden in de voetbalcompetitie. Je kunt onder meer sport wedden op de wedstrijden in de Champions League, maar ook een of meerdere wedstrijden uit de Eredivisie selecteren of uit de Premier League kiezen om op te gaan sport wedden.

Je kunt op alle topdivisies in het voetbal sport wedden en kans maken op het winnen van de iPad mini. Het geschenk wordt niet alleen uitgedeeld aan de beste wedder, want er zin in totaal 5 dezelfde prijzen beschikbaar. De promotie loopt vanaf 25 november tot en met zondag 1 december, zodat je nog alle tijd hebt om de beste weddenschappen uit te kiezen en af te sluiten.

Alle typen weddenschappen zijn toegestaan

Alle typen weddenschappen zijn toegestaan om mee te dingen naar het winnen van een iPad mini, waarbij je dus veel meer mogelijkheden hebt dan alleen wedden op de juiste uitslag van een wedstrijd. Zo kun je bijvoorbeeld ook live gokken en tellen ook de weddenschappen die je via je mobiel plaatst mee voor het klassement. Je moet wel even je gebruikersnaam activeren als je kans wilt maken op het winnen van een prijs, want anders telt je score niet mee voor het bepalen van je plaats op de ranglijst.

Er wordt overigens steeds een actueel overzicht van de ranglijst getoond, zodat je kunt zien wie er bovenaan staat. Naast de voorwaarde van het wedden met minimaal 10 euro en het opgeven van je gebruikersnaam geldt ook nog dat de totale notering minimaal op 3.50 moet uitkomen. De top 5 spelers worden op maandag 2 december bekendgemaakt. De actie is exclusief bestemd voor spelers in Nederland die een account hebben bij Unibet.

Heb je geen account, meld je dan snel aan om ook mee te doen met de winactie van de iPad mini en ontvang meteen ook een aantrekkelijke welkomstbonus. Bij Unibet Wedden kun je de noteringen van de verschillende voetbalwedstrijden op nationaal niveau en in Europees verband eenvoudig vinden. Neem de tijd voor het afsluiten van de beste weddenschappen en misschien win jij dan wel die iPad.

No related posts.

Previous post:

Next post: