Win een playstation 4 bij Unibet door te wedden op sport!

by admin on 12 februari 2014

playstation-4Bij Unibet gaat sport wedden vaak hand in hand met een leuke actie, waarbij ook andere prijzen gewonnen kunnen worden. Deze keer wordt aan iedereen met een sport wedden account de gelegenheid geboden om kans te maken op het winnen van een Playstation 4. De prijs wordt weggegeven aan een van de spelers via een loting, maar om mee te kunnen doen aan de loting moet je er wel wat voor doen. Tijdens deze actie staan namelijk de Olympische Winterspelen centraal en is het de bedoeling om een weddenschap te plaatsen op een van de wintersporten. Daarbij maak je natuurlijk kans om met het wedden geld te winnen en kun je gelijk in aanmerking komen voor een lot om mee te doen aan de loterij.

1 lot voor een weddenschap van 10 euro
Je hebt de gelegenheid om een lot te ontvangen voor de trekking, waarin een Playstation 4 zal worden verloot. Unibet verwacht alleen maar dat je daarvoor een weddenschap plaatst van minimaal 10 euro op een van de wedstrijden uit de categorie Winter Sports 2014. Je hebt daartoe de gelegenheid tot zondag 23 februari, waarna een dag later op 24 februari de winnaar van deze prijs bekend zal worden gemaakt. Je dient je wel aan te melden voor deze prijzenactie via de opt-in regeling op de promotiepagina van Winter Sports in het Unibet Casino.

Bij het plaatsen van een weddenschap op een van de Winter Sporten kun je zelf kiezen welke weddenschap je selecteert. Je kunt namelijk vooraf een keuze maken en de uitkomst bepalen, maar kunt ook besluiten om live te wedden op sommige sportwedstrijden. Daarnaast komen single weddenschappen, meervoudige weddenschappen en mobiele weddenschappen allemaal in aanmerking voor deze promotie. Het gaat echter wel alleen om de wintersporten, waarbij het plaatsen van een inzet op een voetbalwedstrijd niet meetelt voor deze promotie.

Meer Winterpromoties bij Unibet
De mogelijkheid om een Playstation 4 te winnen met het wedden bij Unibet op de wintersporten is niet de enige actuele actie die aan de Olympische Winterspelen is verbonden. Zo wordt ook nog de gelegenheid geboden om met het plaatsen van weddenschappen free spins te winnen voor het videoslot South park. Je kunt de voorwaarden daarvoor natuurlijk vinden bij de winterpromotie van Unibet. Daarnaast geldt er nog een andere actuele actie, waarbij je de gelegenheid krijgt om gebruik te maken van een risicoloze weddenschap.

Zo zijn er maar liefst drie acties gekoppeld aan de Olympische Winterspelen en kun je voor elk van de promoties afzonderlijk in aanmerking komen. Maak een selectie uit de wintersporten die de komende weken in de belangstelling staan en plaats een of meerdere weddenschappen. Profiteer van de vrijgevigheid van Unibet Wedden en de kans is groot dat je er ook nog een leuke prijs aan overhoudt. Nog geen account? Geen enkel probleem, de acties gelden ook voor jou als je nu gebruikmaakt van de gelegenheid om je aan te melden bij Unibet. Je kunt daarna direct je eerste weddenschap plaatsen.

No related posts.

Previous post:

Next post: